Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz, ha ettől felizgultam?
Figyelt kérdés
Elég kínosnak érzem a dolgot,mert egyáltalán nem helyén való.
Fogtam éppen az 1 éves kislányomat, mellkasomra hajtotta a fejét.
Sógorom pedig úgy puszilgatta hogy szinte majdnem ő is rátette a fejét a mellemre.
Szóval elég közel volt hozzájuk.
Nem tudatosan, de utána nagyon kínos volt,mert éreztem hogy el kezdtem benedvesedni...
Nálatok is volt már ilyen hasonló eset családtagokkal? Nagyon gáznak érzem,lelkiismeretfurdalásom lett,hiszen mégis csak a párom testvére. :(
ne legyen ezért lelki problémád,ez csak a női test reakciója ahogy azt már mások is mondták. viszont ha továbbmennél,na az lenne a gáz...
2020. febr. 10. 00:54
12/19 A kérdező kommentje:
Mi az,hogy továbmennék?
2020. febr. 10. 00:55
13/19 anonim válasza:
ha teszem azt a nedves bugyi előszobája lenne más testnedvek cseréjéhez pld :) az ilyen dolgok általában hamar kiderülnek. ez csak egy megjegyzés volt,nem azt akartam sugallni hogy rámásznál a sógorodra. ne vedd magadra!
2020. febr. 10. 01:05
14/19 anonim válasza:
Azért reggel könnyen lehet, hogy ezt a kérdésedet is törlik. Sajna csak a 100%-osan átláthatóakat szokták, de ez szerintem már abba a kategóriába esik.
2020. febr. 10. 01:11
15/19 A kérdező kommentje:
Miért nem átlátható?
Hát nyilván nem lenne semmi, nagyon tabu :)
De hát pont ezért furcsa,hogy ennyi megmozgat... Eddig max érintésre vagy csókra tudtam benedvesedni.. de hozzám se ért igazán, csak nagyon belémhajolt. És ennyi. Sose fordult még elő,hogy csupán ez elég legyen nekem...
2020. febr. 10. 01:15
16/19 anonim válasza:
talán ez lehet a válasz... talán valahol bejön ez a tabu dolog, és ez volt az érzelmi válasz rá... HA lesz ennek folytatása,mindenképp írd ide ki,utalva erre az előzményre is,hogy jól letudjunk hordani téged hogy hogy merted ezt megtenni a sógoroddal fiatal anyuka létedre,akkor már miért nem valamelyikünkkel itt az oldalon ( a válasz második fele késő éjjeli poén,talán átjön)
2020. febr. 10. 01:27
17/19 anonim válasza:
Meddig akarod fenntartani a színjátékot így, hogy találtál egy balekot aki belement a játékba? :D
2020. febr. 10. 01:27
18/19 anonim válasza:
én lennék a balek? vagy valamit félreértettem? :D csak az unalmamat(is) verem el itt a válasszal, a csajom dolgozik. valaki feltett egy kérdést,és balek ide vagy oda néhányan válaszolunk rá,mert ez egy ilyen oldal. ha faszi az illető,az sem zavar. megesik az ilyen hidd el,sőt! :D https://www.youtube.com/watch?v=t8HYWksjtFM
2020. febr. 10. 01:42
19/19 A kérdező kommentje:
Nem vagyok pasi Mikike.. aki ezt mondja csak trollkodik
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!