Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, hogy ennyire felizgultam ettől?
Msn-en beszéltem egy sráccal tegnap este (már több hónapja ismerjük egymást), és elég szexuális tartalmú volt a dolog. Vagyis úgy volt, hogy ő kérdezgetett,én pedig válaszoltam. És mondta, hogy biztos nagyon jól tudnám őt kényeztetni, meg el tudná viselni a testén a számat. Egyszer pedig kijelentette, hogy éppen maszturbál az én képemre.
19/L
Így kompletten ettől a beszélgetéstől elképesztően felizgultam, tocsogott a bugyim. Izgatott maga a tudat is, hogy az én fotómra veri a farkát.
Miért nem illik kimondani?
Különben is ez az egész beszélgetés a szexről szólt, ezáltal valamennyire egymás izgatásáról is. :)
A srác 24 éves.
Nem tudom, hogy lett a szex a téma. Beszélgettünk, és egyszer csak kérdezett valamit a szexel kapcsolatban. Aztán elkezdtünk róla beszélgetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!