Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én vagyok rosszul ettől a jobb oldali ruhás hirdetéstől?
Figyelt kérdés
Ami legalul van,
Ez a szőke nő nem hogy nem szép, de inkább ijesztő, főleg amikor szexin, félmeztelenül pózol..
Engem komolyan mondom elrettent ez a reklám..
2011. okt. 7. 14:32
1/23 napietus válasza:
szerintem is félelmetesen néz ki szegény :(
2/23 anonim válasza:
Én észre sem vettem...
Eléggé műanyag nő, nekem nem kéne.
3/23 anonim válasza:
Nem volt a legjobb választás szegény,és akkor a ruhákra még nem mondtam semmit:)
4/23 anonim válasza:
Hát figyi, valamiből neki is meg kell élnie, és lehet ez volt a legértelmesebb munka, amit el tud végezni :DD
5/23 anonim válasza:
A feje nagyon ronda, de eddig nem figyeltem fel rá. :D
Nem tudom, honnan szedték, de szerintem transzvesztita lehet.
6/23 anonim válasza:
Elég furán öltözködik. Én a pulcsi alá szoktam pólót melltartót venni meg hozzá nadrágot. De úgylátom ő másképp látja a dolgokat :D
9/23 anonim válasza:
Engem is irritál.
Pláne most, hogy írta valaki, hogy lehet transzvesztita...
Tényleg gyanús!
Nem értem. Nem találtak egy normálisan kinéző modellt sem? Ha kimennek az utcára, 5 perc alatt 62 különbül kinéző nőt össze tudtak volna szedni.
10/23 anonim válasza:
Nekem is adblockom van így nem látom a reklámot, de kíváncsivá tettetek, valaki feltöltene nekem valahova egy screenshotot? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!