Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én vagyok rosszul ettől a jobb oldali ruhás hirdetéstől?
Figyelt kérdés
Ami legalul van,
Ez a szőke nő nem hogy nem szép, de inkább ijesztő, főleg amikor szexin, félmeztelenül pózol..
Engem komolyan mondom elrettent ez a reklám..
2011. okt. 7. 14:32
11/23 anonim válasza:
Hát nagyon csúnya szerintem is!
12/23 anonim válasza:
előző nyomd ki fél percre az ABP-t! :))
13/23 anonim válasza:
a legrosszabb talán az, hogy biztos vagyok benne, ő hihetetlenül szexinek és vonzónak tartja magát...
14/23 anonim válasza:
nagyon csunya, és tényleg ijesztő!!!
15/23 anonim válasza:
De azt sem értem, hogy a bal oldali dinnyetartós nő mi a francnak csücsörít????
Kéri a 3/4-es vascsövet az arcába???
16/23 anonim válasza:
hallod, engem is nagyon irritál, már mióta kint van az a hirdetés, főleg abban a roppant ronda ezüst színű bugyiban meg felsőben :@ fúú
17/23 anonim válasza:
JAH ÉN IS UNOM MÁR :O Áttehetnék legalbb egy másik részre mert mindig ot van xD
18/23 anonim válasza:
Hányásügyileg
no1: valóban a szürke cuccos kép
no2: piros felső, feszülős fekete műbőr naci
no3: barna ruhás, amikor már 3 felé van osztódva ez a gyönyörűség!
A "nálunk a helyed" kép nem is olyan gáz, mert ott nem látszik annyira a szilikonos arca.
19/23 anonim válasza:
Ez nekem is sokszor eszembe jutott már, de azt hittem, én vagyok az egyetlen, akinek feltűnt. De ötletes a kérdés. Viszont tetszik a bal oldali kép, amin a csaj meg a pasi fekve (majdnem) csókolóznak. Lány vagyok, és helyes a srác. :D
20/23 anonim válasza:
Hol van ez? :D Én nem látom a fekvős majdnem csókolózóst!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!