Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ettől felizgultam, normális ez?
Ma itthon voltam, felvettem egy combfixet, egy bodyt és egy magassarkút. Nézegettem magam a tükörben, "szexiztem" az ágyban :D elképzeltem, hogy fotózáson vagyok, kívánatosnak láttam magam, tetszettem nagyon magamnak és minél többet néztem magam, fokozatosan éreztem hogy izgulok fel. :D
Aztán elkezdtem masztizni és hatalmasat élveztem.
Imádok a páromnak is "kiöltözni", szexizni neki.
Normális dolog ez?
25 éves vagyok.
Vannak a normális emberek, akik teljesen meg vannak békélve ezzel, és vannak az IQ-csökkent ősmagyarok, akik már csak emiatt péppé vernének, holott ezt csak a négy fal között csinálod és amúgy sem ismernek téged.
Fogadd el, neked ez a vágyad. Ha elfojtod, azzal önmagad tagadod meg. És tök jó, hogy neked van kivel kiélned. Szerencsés vagy :)
5, még akkor is normális ha pasi.. :D 4 fal közt magát szórakoztatta. mégis kinek ártana ezzel ha pasi is volna? szerintem senkinek.
amúgy csináld csak:) ha lány vagy ha fiú :D
# 3/9
Igen, és vannak az elvakult ősbibsik, akiknek teljesen mindegy, csak hirdetni lehessen az elfogadós vágymegélős igét. Miután a kérdező csaj, így most nem jött be az éld meg a vágyaid duma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!