Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz az hogy egy lánynál a csak akkor van esélye egy fiúnak ha jó a dumaja?
Vagy ez csak egyéjszakás kalandnál fontos?
Tényleg le kell beszélni róluk a bugyit? Egy normális kapcsolatnál nem inkább az érzelmek kellenek?
Kérdező:
Mit értesz "jó a dumája" alatt? Amúgy nem, egy normális lánynál akkor van esélyed ha bejössz neki annyira hogy ne koptasson le kapásból, a személyes preferenciáinak megfelel a személyiséged [ez rengetegféle lehet nyilván]. Nem feltétele hogy "jó legyen a dumád" sőt egész biztosan van olyan lány akit a víz kiver a műmájerkedő hülyegyerekektől. :D
Fontos hogy nőként ne én nyomjam neki a sódert, ne én vigyem a témát miközben ő csak ül és hümmög. Volt már ilyen randim, második alkalom nem lett belőle, mert nekem nincs harapófogóm.
Ha mindig csak én kérdezgetek, én hozok új témát, azzal a pasi azt mutatja hogy nem érdeklem, nem kíváncsi rám, a gondolataimra, és arra hogy mire hogyan reagálok. Ezért mondják a nők hogy fontos hogy jó dumája legyen.
Ne azt képzeld el ilyenkor hogy valami bunkó, nagyhangú barmot akarunk aki állandóan a szexről hadovál. Egyáltalán nem. Normális, nyitott, humoros, kommunikatív pasit akarunk, ezt jelenti a jó duma.
7.: Áh ahogy elnézem a pü nem szívügyed úgyhogy akkor itt:
Yep ha ezt értjük "jó duma" alatt akkor persze elengedhetetlen. Én inkább arra gondolok mikor vki ezt mondja hogy nem tudom üvöltsön róla hogy ő itten a fszagyerek, a party arc meg az anyámkínja [nyilván nem feltétlenül paraszt módon].
Amit te leírtál azt én normális emberi lénynek nevezem. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!