Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Igaz az hogy egy lánynál a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igaz az hogy egy lánynál a csak akkor van esélye egy fiúnak ha jó a dumaja?

Figyelt kérdés

Vagy ez csak egyéjszakás kalandnál fontos?

Tényleg le kell beszélni róluk a bugyit? Egy normális kapcsolatnál nem inkább az érzelmek kellenek?

2020. febr. 9. 14:12
 1/9 anonim ***** válasza:
12%
Jóképűség, magasság, pénz a legerősebb lapok a pakliban.
2020. febr. 9. 14:14
 2/9 anonim ***** válasza:
80%
Jőképű legyél, magabiztos, határozott, ne félénk kis tutyimutyi.. mondd a nőnek a szemébe, hogy “nagyon kellesz nekem”. Ettől oda meg vissza vannak. Ez kell nekik. Tehát ja, fontos a beszélőkéd.
2020. febr. 9. 14:19
 3/9 October15 ***** válasza:
89%
1.: Igen-igen fogd erre kérlek.. :)
2020. febr. 9. 14:19
 4/9 October15 ***** válasza:
66%

Kérdező:

Mit értesz "jó a dumája" alatt? Amúgy nem, egy normális lánynál akkor van esélyed ha bejössz neki annyira hogy ne koptasson le kapásból, a személyes preferenciáinak megfelel a személyiséged [ez rengetegféle lehet nyilván]. Nem feltétele hogy "jó legyen a dumád" sőt egész biztosan van olyan lány akit a víz kiver a műmájerkedő hülyegyerekektől. :D

2020. febr. 9. 14:24
 5/9 anonim ***** válasza:
22%
Sok pénz = jó duma. 🤣
2020. febr. 9. 14:24
 6/9 anonim ***** válasza:
91%
Igen, ha határozott, magabiztos, beszédes.
2020. febr. 9. 14:26
 7/9 anonim ***** válasza:
71%

Fontos hogy nőként ne én nyomjam neki a sódert, ne én vigyem a témát miközben ő csak ül és hümmög. Volt már ilyen randim, második alkalom nem lett belőle, mert nekem nincs harapófogóm.

Ha mindig csak én kérdezgetek, én hozok új témát, azzal a pasi azt mutatja hogy nem érdeklem, nem kíváncsi rám, a gondolataimra, és arra hogy mire hogyan reagálok. Ezért mondják a nők hogy fontos hogy jó dumája legyen.

Ne azt képzeld el ilyenkor hogy valami bunkó, nagyhangú barmot akarunk aki állandóan a szexről hadovál. Egyáltalán nem. Normális, nyitott, humoros, kommunikatív pasit akarunk, ezt jelenti a jó duma.

2020. febr. 9. 15:04
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
A duma üti a magasságot, jóképűséget és ápoltságot. Tapasztalatbol mondom, nekem utóbbi 3 megvan, de duma nincs. Komoly kapcsolatom se volt még 23 évesen, ennyit mondok.
2020. febr. 9. 18:16
 9/9 October15 ***** válasza:

7.: Áh ahogy elnézem a pü nem szívügyed úgyhogy akkor itt:

Yep ha ezt értjük "jó duma" alatt akkor persze elengedhetetlen. Én inkább arra gondolok mikor vki ezt mondja hogy nem tudom üvöltsön róla hogy ő itten a fszagyerek, a party arc meg az anyámkínja [nyilván nem feltétlenül paraszt módon].

Amit te leírtál azt én normális emberi lénynek nevezem. :D

2020. febr. 9. 19:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!