Egy 5/10-es fiúnak egy 9/10-es lánynál van esélye ha jó a dumája, magabiztos és kedves?
Figyelt kérdés
tudom hogy hülye felfogás ez a számozás2015. jan. 5. 20:27
4/20 anonim válasza:
9/10 mondjuk ki tudja lehet màsnàl csak 7-es.. de ha kajak szép akkor mész a levesbe ...
5/20 anonim válasza:
Hát a rólam van szó akkor sure hogy felszedem a bigét mer fckin' good szövegem van. De mondjuk amugy is 10/11 vagyok.
6/20 anonim válasza:
Kb így számíts!
10/10, 10/9 és 10/8-as csávó: Minden csajnál nyert.
10/7 : 10/5-ös csajig nyert
10/6 : 10/4-es csajig
10/5 : 10/2-es csajig
10/4 : 10/1-es
10/3, 10/2 és 10/1 : INSTANT VESZÍT!
7/20 anonim válasza:
In abstracto nehéz erre válaszolni. Konkrét esetben, ha mondjuk a fiú nagyon jó valamiben, ami a lánynak a gyengéje, igen. De saját tapasztalat alapján nem fűznék hozzá nagy reményeket. Én eddig maximum 3 "szintet" tudtam lépni.
10/20 anonim válasza:
mi a szar? Ez csak engem zavar hogy két embert úgy hasonlítanak össze hogy a fiú 5/10-es? És ez ki véleménye? Lehet valakinek tök más és a fiúa 1/10 vagy 10/10.. LOL
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!