Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
143 cm magasság lánynál nagyon alacsony? :/
Ha semmiképp nem nosz mar akkor nagyon, de ha adsz magadra, sportolsz esetleg magassarkú stb..amugy elvileg van 1-2 optikai csalás amikkel magasabbnak tűnhetsz meg Ariana Grande is nagyon alacsony mégis gyönyörű es mindenki imádja plusz en képek alapján nem mondanám meg, hogy ilyen alacsony, a fiuknal meg tényleg vannak akik szintén nem nőnek nagyra, egyébként akarhatsz magasabb lenni, de ha szamit a véleményem inkább ilyen alacsony legyen egy lány, mint pl 170+ a modellek szerintem épp ezért nem néznek ki jól annyira számomra kicsit zsiráfosak🤷♀️
17l
én 147 vagyok és 36 kg
pasimat megőrjíti
(ő 192 cm, és hát szoktam állva kényeztetni)
Egyik exem 150 volt, azzal nem volt bajom.
Illetve van egy kollégám, aki 145 körül van asszem. Hát... a cégnél nem nagyon van olyan, aki ne mondana neki egyből igen:D
Szóval én nem aggódnék a helyedben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!