Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gd628 kérdése:
Idősebb férfiak, van aki meg tudja állni hogy megnézzen az utcán egy zsenge, fiatal tinilányt?
Figyelt kérdés
2020. febr. 6. 15:01
81/106 anonim válasza:
#76 mivan akkor ha egy 18 évesnek nagyobb melle van mint mondjuk egy 25+ évesnek vagy jobb alakja van ?! Ez nem kor függő
83/106 anonim válasza:
Ugyan én még fiatal vagyok, 40-50 közötti, de már én sem tudom megállni.
84/106 anonim válasza:
Dehogy is állom meg! Örülök ha legalább nézhetem őket!
85/106 anonim válasza:
Meg, persze, már messze nem olyan erős bennem a nemi vágy, mint régen. Persze attól még tetszenek.
86/106 anonim válasza:
Miért kellene megállnom?
Simán megnézem.
87/106 anonim válasza:
Miazhogy. Még utána is megyek, ha úgy van..
88/106 anonim válasza:
Nem tudom megállni nem megy hogy ne nézzem meg és ne fantázialjak róla!
89/106 anonim válasza:
Én nem csak a zsenge hanem a romlott tiniket is megnézem
90/106 anonim válasza:
Imádom őket! És ha úgy adódik akkor nem csak nézelődök!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!