Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Idősebb férfiak, van aki meg...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gd628 kérdése:

Idősebb férfiak, van aki meg tudja állni hogy megnézzen az utcán egy zsenge, fiatal tinilányt?

Figyelt kérdés

2020. febr. 6. 15:01
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/106 anonim ***** válasza:
78%
Fiatal koromban még menőnek tűnt a csajozás a naívságom miatt, de most már olyan kínosan érzem magam az ilyen nyáladzó ösztönlények között, mintha mindegyik abból kapna megerősítést magáról, ha éhezik a puncikra.
2020. febr. 6. 15:51
 12/106 anonim ***** válasza:
95%
Nem. De nem is akarom megállni! Miért is kellene? A nézéssel nem ártok egyiknek sem!
2020. febr. 6. 15:55
 13/106 anonim ***** válasza:
13%

Igen,

Mert tudom, hogy széttörne a zsenge kis teste ha kezelésbe veszem.

2020. febr. 6. 16:20
 14/106 anonim ***** válasza:
100%

Nem, miért is akarnám megállni? A 16 évesek mondjuk nem érdekelnek, de a 20 éves csinos nők már annál inkább :)

Ja és Férfiként megtanulja az ember azt is, hogy nézzen meg valakit úgy hogy az ne legyen a számára tolakodó.

2020. febr. 6. 17:21
 15/106 anonim ***** válasza:
75%

Én nem tudom megállni de nem is akarom. És bármennyire is elítélnek emiatt, nem csak nézném. Szívesen érezném is a kis zsenge húsát a kezemben, a számban. Nem biztos, hogy meg akarnám dgni, de a testét mindenképp kezelésbe venném. Annyit azért tisztázzunk, hogy nem gyereklányokról van szó!!! Simán bevállalnék egy ddlg kapcsolatot egy zsenge, ropogós kis fiatal lánykával.

48Ffi

2020. febr. 6. 18:27
 16/106 anonim ***** válasza:
87%

Nem.Csukott szemmel megyek az utcán.Nem nezek senkit,és semmit.

Van egy tinidetektor nállam,ami sipol,ha 300meterre vannak.

2020. febr. 6. 18:33
 17/106 anonim ***** válasza:
96%
Nem tudom megállni, de természetesen diszkréten teszem.
2020. febr. 7. 04:37
 18/106 anonim ***** válasza:
76%
Ha feltűnően vonzó még meg is fordulok utána. (ha egyedül vagyok)
2020. febr. 7. 07:55
 19/106 anonim ***** válasza:
71%

"nyáladzó ösztönlények", ugye, kedves 11-es?

Hadd meséljem el neked, hogy az, ha egy férfi megnéz egy nőt, legtöbbször egyáltalán nem a szexualitásról szól. Evolúciós törvény, hogy egy férfinak MINDIG naprakész információkkal kell rendelkeznie az ő környezetében előforduló ivarképes korú nők státuszáról. És akkor még az esztétikai élményről nem is beszéltünk.

Hogy a kérdésre is válaszoljak, megnézem a csajokat, akkor is, ha unokám lehetne. De amikor (régebben) szeretőt kerestem, mindig a 30-as korosztályból mazsoláztam.

2020. febr. 15. 17:05
 20/106 anonim ***** válasza:
79%
Ha csak nézem mar az is baj ! Legalább az a pici idő legyen az enyém!
2020. febr. 24. 06:22
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!