Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Idősebb férfiak, van aki meg tudja állni hogy megnézzen az utcán egy zsenge, fiatal tinilányt?
Igen,
Mert tudom, hogy széttörne a zsenge kis teste ha kezelésbe veszem.
Nem, miért is akarnám megállni? A 16 évesek mondjuk nem érdekelnek, de a 20 éves csinos nők már annál inkább :)
Ja és Férfiként megtanulja az ember azt is, hogy nézzen meg valakit úgy hogy az ne legyen a számára tolakodó.
Én nem tudom megállni de nem is akarom. És bármennyire is elítélnek emiatt, nem csak nézném. Szívesen érezném is a kis zsenge húsát a kezemben, a számban. Nem biztos, hogy meg akarnám dgni, de a testét mindenképp kezelésbe venném. Annyit azért tisztázzunk, hogy nem gyereklányokról van szó!!! Simán bevállalnék egy ddlg kapcsolatot egy zsenge, ropogós kis fiatal lánykával.
48Ffi
Nem.Csukott szemmel megyek az utcán.Nem nezek senkit,és semmit.
Van egy tinidetektor nállam,ami sipol,ha 300meterre vannak.
"nyáladzó ösztönlények", ugye, kedves 11-es?
Hadd meséljem el neked, hogy az, ha egy férfi megnéz egy nőt, legtöbbször egyáltalán nem a szexualitásról szól. Evolúciós törvény, hogy egy férfinak MINDIG naprakész információkkal kell rendelkeznie az ő környezetében előforduló ivarképes korú nők státuszáról. És akkor még az esztétikai élményről nem is beszéltünk.
Hogy a kérdésre is válaszoljak, megnézem a csajokat, akkor is, ha unokám lehetne. De amikor (régebben) szeretőt kerestem, mindig a 30-as korosztályból mazsoláztam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!