Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gd628 kérdése:
Idősebb férfiak, van aki meg tudja állni hogy megnézzen az utcán egy zsenge, fiatal tinilányt?
Figyelt kérdés
2020. febr. 6. 15:01
41/106 anonim válasza:
Miert ne nézzem meg ha olyan szép!!
42/106 anonim válasza:
Engem eddig nem érdekeltek, csak a korombeliek vagy a 30 plusszos nők.
20 év alatt nagyon gyereknek látom őket talán mostanában kezd változni a dolog, mostmár a 17 körüli lányokat is észre veszem, bár érzem hogy túl fiatalok de azért...
43/106 anonim válasza:
Nem, nem tudom megállni. Legalább a szemem hagy lakjon jól 😊
44/106 Lazy Lover válasza:
Nem tudom mindig az jár a fejemben hogy tele élvezném a szűz méhét 😆😆😆🤪🤪
45/106 anonim válasza:
Nem és nem is akarom megállni. Illedelmesen de a szépet meg kell nezni
48/106 anonim válasza:
Nemhogy megnézni, de be is cserkészni, lehet hogy benne van egy kis huncutkodásba. Volt barátnőm is így ismertem meg. én 42. voltam, ő 16. 3. évig éltünk együtt.
49/106 anonim válasza:
Jaja, be is lehet cserkészni őket. Imádják prédának érezni, végül megadni magukat 😺
50/106 anonim válasza:
44-es borzasztó fennkölt voltál. :)
De én is megbambulom őket, csak a zasszony észre ne vegye...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!