Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gd628 kérdése:
Idősebb férfiak, van aki meg tudja állni hogy megnézzen az utcán egy zsenge, fiatal tinilányt?
Figyelt kérdés
2020. febr. 6. 15:01
72/106 anonim válasza:
Totál hidegen hagynak a zsenge tinilányok, úgyhogy nem nagyon van mit megállni, kb. láthatatlanok a számomra. 45f
73/106 anonim válasza:
Az öreg nőket észre se veszem, csak a 20 éveseket plusz/minusz 5 év
74/106 anonim válasza:
Nem tudom megállni, de nem is akarom!
75/106 anonim válasza:
Eszemben sincs megállni! Örülök ha láthatom őket!
76/106 anonim válasza:
Simán, mert nem jönnek be. Előbb nézek meg egy jó kis formás 25-40 köztiv nőt, mint a tiniket akiknek még semmi alakjuk elől deszka, hátul léc.
77/106 anonim válasza:
Nem tudom megállni! Némelyik nagyon kívánatos tud lenni!
78/106 anonim válasza:
Én nem értem miért válaszoltak 20-40 éves suhancok, legények, amikor idősebb férfiakat kérdezett a kérdező. Én megnézem őket. Finom elismerő bókot is kapnak tőlem, de nem szemtelenkedem. Azt kapom vissza, hogy ez az udvarias bók jól esik, mert a srácoktól már nem kapnak ilyet.
(Nagyapátok/apátok korú idősebb férfi) :)
79/106 anonim válasza:
Nem csak nézegetem őket. 45/F
80/106 anonim válasza:
Igen. Megállok és megnézem. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!