Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Öklözéstől lehet barmi bajom?
A barátom többször pedzegette,hogy nagyon vonzza az öklözés és azeretné velem kipróbálni. Én benne lennék csak félek,hogy a későbbiekben valami bajom lesz belőle. Akik szokták csinálni pontosan hogy? Mennyi idő után szűkül vissza a puncim? Lehet-e utána szexelni,vagy inkább csak előtte? Egyébként eddig 3 ujja volt a max. amivel ujjazott.
Normális válaszokat,légyszíves!
Ne engedd!
A párommal,"közös" hülye ötletként merült fel az ötlet.Én vagyok a férfi. Minden téren szexuálisan,a fokozatosság elvét tartom szem elött.
Most is így tettünk.
Hasonló a méretem mint amit írtál.
Egy ideig élvezte is. De egy ponton felszisszent.
Megálltunk,és egyre jobban kezdett neki fájni.
Ez a fájdalom,napokig tartott. S azóta is ha picit erősebben ujjazom,fáj neki.
Volt hogy négy ujjam is bent volt. Ez volt az alap,hogy az öklöm beférjen. Beszélnek itt hete havat. Igaz a hüvely tágul.
De nem a rendszeres tágításra kell gondolni. Rendszeresen ezt játszva,egy idő után már Nem húzódik vissza.
Átlagos mérete van,szerintem is. Az ökle nyilván jóval nagyobb. Kielégülök tőle,orgazmusom is szokott lenni,nem punciszex helyett akarjuk csinálni.
Nyilván én sem gondoltam,hogy örökre úgy maradok,de gondolom kell egy kis idő még visszaszűkülök.
Ide felesleges le,,,jrni bármit is,mert a lényeget lesz....k! Te is kérdező!
De leírom még egyszer hogy értsd!!!
Ha az izomszövet sérül.Már pedig sérül! Te nem fogsz utána szűkülni!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!