Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első alkalomra bármi tipp? (Szőr legyen/ ne legyen) 19L
Még szűz vagyok és lassan eljön az első alkalom (a barátomnak már nem az első). Nyilván szeretném, hogy a legjobb legyen neki, ezért várok bármi tippet, tanácsot. (Védekezés természetesen alap.)
Legnagyobb dilemmám, hogy a szőrt hagyjam-e meg... tudom, hogy ez emberfüggő és majd ő elmondja, hogy hogy szeretné, de az első alkalom előtt nem szeretnék rákérdezni, hanem majd később megbeszéljük.
Szóval melyik jobb? Szőrösen hagyom és kiderül, hogy a simát szereti, vagy leborotválom, de kiderül hogy a szőröset szereti?
(Valószínűleg ő nem problémázik ilyeneken, csak én gondolok mindent túl, de egy kérdést megér)
Szerintem kérdezd meg tőle, mert neki akarsz kívánatos lenni :D
Nekem a barátnőm alul mindig csupasz, de nem bánnám, ha néha szőrösre meghagyná.
De nem merem neki mondani :/
Én le borotváltam én párom örült neki mert orálnál kellemetlenséget tud okozni ha szörös.
21/l
Szerintem ha alapból nem szeded, akkor ne most az első előtt kezd el. (Lehet kipattog vagy megvágod magad vagy ilyesmi.) De legegyszerűbb az lenne, ha beszélnétek ilyesmiről, ha már szexelni fogtok.
Alapból sem lenne baj, ha első előtt picit megismernétek egymás testét.
Valóban nem tudni.Mi mindketten szőrtelenek vagyunk.Mert a barátnömnek is igy felel meg,és nekem is.
Egyszerű a dolog.
Is,is.
Nem fogsz nagyon mellé.
Szexi tud lenni,ha a puncinyílás felett hagysz egy szép rövidre igazított csíkot.
Igy marad is,és mégsincs ott semmi,és ha a szőrtelen a favorit mégse gondolja,hogy dzsungelben járkál,főleg ha a nyelvét is szereti használni.Hapedig szőrpárti talál azt is.
Azután meg már tudni fogod úgyis,hogy mi lenne kedvére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!