Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2/13 anonim válasza:
Minden nő ilyen fejet vágna,amikor az enyémet vennék kézbe.
4/13 anonim válasza:
Tekintve hogy 4 lazán összezárt női ujj semmiképp nem szélesebb 8 centinél (pláne egy filippinonál) és ez a kacso alig több, mint 2x férne rá erre a farokra, bárki kiszámolhatja, hogy a farok némi jóindulattal sem lehet hosszabb 17 centinél.
A fotózás szöge miatt valamivel nagyobbnak tűnik, de a női kézhez való arány elárulja a valóságot.
9/13 anonim válasza:
Szerintem is 15-16 cm , ezek a lányok többnyire picik , apró kezekkel ha rendesen megfogja kb alig 2x tudja , szóval szerintem ezért 15-16, meg olyan szögből van fotózva
10/13 anonim válasza:
uristen elöttem szolok,16 cm......????? azt ha marokra fogod egy makk látszik ki ..ez sokkal nagyobb..20 hosszu es 6 vastag lehet..de mindenesetre gyönyörü darab
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!