Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első alkalomra bármi tipp? (Szőr legyen/ ne legyen) 19L
Még szűz vagyok és lassan eljön az első alkalom (a barátomnak már nem az első). Nyilván szeretném, hogy a legjobb legyen neki, ezért várok bármi tippet, tanácsot. (Védekezés természetesen alap.)
Legnagyobb dilemmám, hogy a szőrt hagyjam-e meg... tudom, hogy ez emberfüggő és majd ő elmondja, hogy hogy szeretné, de az első alkalom előtt nem szeretnék rákérdezni, hanem majd később megbeszéljük.
Szóval melyik jobb? Szőrösen hagyom és kiderül, hogy a simát szereti, vagy leborotválom, de kiderül hogy a szőröset szereti?
(Valószínűleg ő nem problémázik ilyeneken, csak én gondolok mindent túl, de egy kérdést megér)
Barátnőm szőrösen hagyta, mert nem is volt megbeszélve az első alkalom időpontja, csak hozta a helyzet és a kívánás.
Semmi problémám nem volt belőle, mert nem durván szőrös.
Ettől függetlenül, azóta borotválja.
Most lehet le leszek pontozva, de mindenképp jobb lenne, ha előtte megismernétek kicsit egymás testét. Érted, petting, orál stb. Ha már kézzel ki tudjátok elégíteni egymást, ha már tudjátok mit szeret a másik és mit nem, mi esik jól és mi nem, akkor nem lesz probléma a behatolással sem. Kellően nedves leszel, nem fog fájni stb és pl az sem lesz kérdés, hogy leszedd-e a szőrt vagy sem...
Ezt finoman kell csinálni, nem ilyen durrbele módon, főleg mert te még szűz vagy. A palidnak erre figyelnie kéne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!