Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogy védekeztek?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy védekeztek?

Figyelt kérdés

2x volt már abortuszom, tobbet nem szeretnék. Párom nem hajlandó gumit húzni, mert osszemegy benne es nem érez semmit. Probaltam a pharmatexet+megszakitas, azzal az a baja, hogy undorito szerinte, ragacsos. Elmentem nogyogyaszhoz, aki irt fel injekciót, de nem valtottam ki, mert megijesztett vele, hogy megfogok hizni. Utana olvastam es csak rosszakat olvastam. Akkor hogy védekezzek, ha nem szeretném hormonokkal tömni magam?

Nem szultem, soha nem is akarok, 25N

2020. febr. 6. 05:48
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Olvastam, de felek, hogy nem tudom felhelyezni, es a spermicidtől undorodna. Mert a pharmatex is undorito neki
2020. febr. 6. 15:34
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Akkor mást nem tudunk mondani ha semmi sem felel meg.

Két opció maradt. Vagy keresel egy normális pasit akinek valóban fontos vagy, vagy elmész még 5-6-szor kaparásra a következő években.

2020. febr. 6. 15:37
 13/16 anonim ***** válasza:

A gumit én sem szeretem, de ki tudom venni időben. A tabletták pedig jók, de a korábban felsorolt mellékhatások lehetnek. Ha viszont tényleg soha nem akarsz gyereket, köttesd el magad.

A pasid pedig tényleg egy önző pöts... Lesz@rja mi lesz veled, csak a saját élvezete érdekli... :(

2020. febr. 6. 16:15
 14/16 anonim ***** válasza:

#9-es válaszoló vagyok. Ha nem vagy benne biztos,hogy jól helyezted fel érdemes először megkérdezni a nőgyógyászodat róla,hogy jó helyen van-e,később hidd el belejössz. Kétségkívül bonyolultabb mint egy óvszert felhúzni, de azt eleve kizártad. Spermicidet nem muszáj hozzá használni,de együtt magasabb a Pearl-indexük.

Ha mégsem ezt a módszert szeretnéd,akkor tetethetsz fel rézgyöngy spirált. Az azonban korántsem biztos,hogy nem fog kilökődni vagy a párodat nem fogja szúrni szex közben.

Reggeli testhőmérsékleted,méhnyaknyákod állaga és méhszájad nyitottságának megfigyelésen alapuló ún. termékenysègtudat módszer is létezik,ilyen tanfolyamot többen is tartanak. Ha érdekelnek a részletei keress rá.

2020. febr. 6. 16:34
 15/16 anonim ***** válasza:
+kiegészítés: az elköttetést csak 40 éves kor betöltése vagy 3 gyermek szülése után csinálják meg Magyarországon. 25 èvesen meg fiatal vagy, elképzelhető,hogy pl. 10 év múlva teljesen mást fogsz gondolni a gyerekszülésről (természetesen az is lehet,hogy akkor sem akarsz,azzal sincs semmi gond).
2020. febr. 6. 16:38
 16/16 anonim ***** válasza:
0%
A feleségem kézzel-lábbal... :-))
2020. febr. 9. 09:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!