Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek milyen előkészületeitek vannak szex előtt és hogy védekeztek?
Általában zuhany után szokott lenni előjáték, de hamar rátérünk a szexre, ha nagyon ki vagyunk éhezve, és a legtöbbször erősen döngetünk :D Orálozni is szoktunk, néha az előjáték részeként, de van, hogy addig, amíg majdnem elélvezek, addig szop, 69-ben is, utána 1-2 perc dugás, és durranok. Ha punciba megyek el, mindig van rajtam gumi, néha ráverem a hátára/hasára.
30/f
Nincsen semmi előkészület, van mikor fürdés utan történik van hogy nem vagyok frissen mosott. Szeretem a hosszu előjátékot, anélkül nem jo a szex.
Szoktam oralozni, es ez oda vissza működjön is. A sperma általában gumiba megy, de ha a számba akkor lenyelem, ha a testemre letorlom.
L
Van előjáték, hosszú szexet (dugást) szeretem, van orál, spermát eltesszük pudingnak,
32/L
Előjáték, síkosító.
Tabival védekezünk.
Hosszúnak tervezzük, de általában "középhosszú" lesz. Punciba élvezek.
Én imádom csinálni az orált.
29f
És te/ti? :)
Ahány ház annyi szokás. A párok több mint 95%-a végez valamilyen előjátékot, vagy saját "szertartást" ami rájuk jellemző és megteremti a közös intimitást.
Ne kövessen mintát, példákat, a szexualitás egyedi, ahány pár pont annyiféleképpen csinálják. Attól hogy 10-ből 9 ember "így" csinálja, ha az embernek a 10. verzió a jó akkor csinálják azt. A sexualitás mindenkinek a sajátja.
Két dolog kivételével: higénia és védekezés! A naptár-módsser és a magszakítás nem védekezés, hanem hazárdjáték!
Csinálja úgy hogy Önnek és a partnerének a legjobb - egészségükre! :)
Nagy ritkán összejön valami akkor is egy gyors menet gumival és ennyi.
Erre nem szánok 20-25 percnél többet mert a hobbijaimat jobban élvezem.
Ha lehetne a szexet is kizárnám az életemből.
F/41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!