Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogy védekeztek?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy védekeztek?

Figyelt kérdés

2x volt már abortuszom, tobbet nem szeretnék. Párom nem hajlandó gumit húzni, mert osszemegy benne es nem érez semmit. Probaltam a pharmatexet+megszakitas, azzal az a baja, hogy undorito szerinte, ragacsos. Elmentem nogyogyaszhoz, aki irt fel injekciót, de nem valtottam ki, mert megijesztett vele, hogy megfogok hizni. Utana olvastam es csak rosszakat olvastam. Akkor hogy védekezzek, ha nem szeretném hormonokkal tömni magam?

Nem szultem, soha nem is akarok, 25N

2020. febr. 6. 05:48
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
38%
2x volt már abortuszod, és még mindig nem szedsz fogamzasátlót? Vagy rakass fel spirált, bár nem értem, hogy nem tudja időben kivenni a párod. Erre meg kell érni. 3 éve élek napi szinten szexuális életet, nem szedek gyógyszert, időbe kihúzza a párom, egyszer sem voltam még terhes.
2020. febr. 6. 06:00
 2/16 anonim ***** válasza:
83%
Mi sehogy,a 3.gyerek után elkötette magát a nejem
2020. febr. 6. 06:20
 3/16 anonim ***** válasza:
81%
Nem a 19. század van már, a fogamzásgátlók biztonságosak. Aki idegenkedik tőle az tájékozatlanságból és/vagy butaságból teszi. Ha neked vagy a pasidnak semmi sem jó, nem kell szexelni! Ennyi.
2020. febr. 6. 07:16
 4/16 anonim ***** válasza:
74%

#3:

Nem kicsit vagy tudatlan, és tapasztalatlan.

Nincs hormon nélküli fogamzásgátló tabletta, vagy helyi vagy spirál ami hormon mentes, ám ezek mellett pont akkora a fogamzás esélye mint a számolásos kiszállásnál!

A tabletta szedő nők között 83%-nál lép fel libidő csökkenés, 63%-nál valamilyen mellékhatás!

17%-nál vagy nem tapasztal problémát, vagy nem veszi észre!

Ezek nagyon durva számok!

Járt ide egy nőgyógyász faszi a gyógyszerész feleségével segíteni az itteni fiatalságnak, mindenkit lebeszéltek róla, maguk is kiszállással + számolással védekeztek 20 év alatt problémamentesen!

2020. febr. 6. 07:41
 5/16 anonim ***** válasza:
92%

Viszont azzal egyetértek a többiekkel, hogy ha kivenni sem tudja akkor dugja meg a porszívót, ne legyél már hülye!

Dobd ki a fenébe.

2020. febr. 6. 07:47
 6/16 anonim ***** válasza:
89%

Most úgy őszintén minek vagy egy ilyen emberrel?

Sose szedtem hormonális fogamzásgátlót, senki nem panaszkodott a gumi használat miatt.

2020. febr. 6. 08:25
 7/16 anonim ***** válasza:
74%

Na, már megint a "nemhúzokgumitnemérzekbennesemmit" baromság.

A pasid egy tapasztalatlan pocs.

Aki nem tudja használni az ne szexeljen.

Tényleg ennyi.

2020. febr. 6. 09:19
 8/16 anonim ***** válasza:
76%

Tabival.

Ne legyetek már ennyire éretlenek!!

A végén annyit mész majd abortuszra, h ha majd szeretnétek gyereket akk már nem lehet.

Beszéld meg a pároddal, h próbáljátok ki gumival, ha tényleg lelankad akk szedj gyógyszert. Nem fogsz belehalni.

2020. febr. 6. 09:22
 9/16 anonim ***** válasza:
63%
Méhszájsapkát javaslok neked spermiciddel. Egyébként a hormontartalmú módszerek sem akkora mumusok, mint gondolod,csak a használatukat alapos laborvizsgálat kell megelőzze, hogy az orvos valóban személyre szabottan neked a leghatékonyabb készítményt írja fel.
2020. febr. 6. 09:35
 10/16 anonim ***** válasza:
55%

Hát én úgy dobnék egy ilyen önző pasit, mint macskát...

Ha mindenképpen ragaszkodsz hozzá hogy továbbra is egy hisztis kis gyökér felmosórongya lehess, akkor én a pesszáriumot ajánlom.

2020. febr. 6. 14:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!