Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem szoktam önkielégíteni, ez normális?
Nem volt még kapcsolatom, és nagyon ritkán, havonta-kéthavonta szoktam maszturbálni. Nem kívánom többször. Régebben volt ez időszak, hogy hetente csináltam, ahhoz képest most szinte nem is szoktam. Utoljára karácsony környékén maszturbáltam. Lehet hogy majd a szexet se fogom kívánni? Baj lehet ez egy kapcsolatban? Fiúk, ti hogy álltok ehhez, mit gondoltok erről?
L/23
Privátra nem válaszolok, kár fáradni!
Én is csak nagy ritkán maszturbálok (havonta egyszer max), mert egyszerűen nem kívánom és nem vágyok rá. A szexet élvezem, de a masztit nem. Ellenben mikor volt párom legalább heti 2x szeretkeztünk a 3-4 találkozásból. Úgyhogy szerintem teljesen normális hogy nem maszturbálsz sokat, ez nem jelenti hogy egy partnerrel se fogsz többet (élvezeteset) szeretkezni.
Szerintem a lányoknak amúgy is kisebb a libidója egyedül, mert nincs aki felkorbácsolja a vágyakat. Majd ha lesz nem fogsz bírni magaddal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!