Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, hogy szinte minden hétvégén iszik?
3 hónapja kezdtünk ismerkedni,2 hónapja vagyunk együtt,de régóta ismerjük már egymást. Viszont van egy baráti társasága a barátomnak,amivel nincs is baj. Nagyon kedvelem őket. Mióta együtt vagyunk szinte minden hétvégén piálás volt. Volt,hogy mind a két nap és nem csak ilyen lazán,hanem rendesen berúgtak. Ez eddig nem zavart,de kezdek aggódni,hogyha ezt folytatja mi lesz később?
Szerintetek próbáljam vele megbeszélni? Lenne értelme?
Gimnazista koromban sokat csináltam ezt, miután idősebb lettem és párom lett rájöttem valamire: Ez a kettő nem fér össze. Vagy minden hétvégén pia, haverok és buli van, vagy pàrkapcsolat.
Kinek mi a fontosabb.
Ácsi...ő ezt nem azóta csinalja miota egyutt vagytok,gondolom ugyanugy csinalta elotte is. Amikor osszejottel vele akkor ezt is vallaltad. Nem nornalis dolog de nem jovunk ossze olyan fiuval akit mag akarunk valtoztatni. Foleg ilyen teren. Mert egyreszt nem lehet masreszt iszonyat konfloktus forras.
Szerintem ulj le vele, kerdezd meg miert van ez, tudna e mersekelni, nenlm akartok e mast csinalni a hetvegen?
Ha nem valtozio semmi akkor se fair vele veszekedni mert o elotted is ilyen volt,most is ezt is vallaltad mikor ot valasztottad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!