Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan szedjem össze magam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szedjem össze magam majd a pároméknál hétvégén?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

5 éve hunyt el fiatalon édesapám, nagyon erős kötelék volt köztünk, mai napig hatalmas veszteség számomra.

Édesapám halála után, idővel lett egy kapcsolatom ami 3 évig tartott, exemnek nem volt apukája, csak anyukája, mikor megtörtént a bemutatás nem feszengtem, hisz "ismerős volt az érzés", úgy értem, nálunk is anyu maradt (bátyámmal).

Ez a kapcsolatom véget ért, utána kb 1 évig egyedül voltam, majd alakult egy új kapcsolatom.

Párom szülei meghívtak hétvégére ebédre, páromnak él mindkét szüleje, ott lesz a húga is a családjával, boldog mosolygós nagy család.

Ez eddig szép és jó, de ma belegondoltam ebbe az egészbe, pl. hogy a húga megöleli az apját vagy a párom, és zokogás tört rám, mert eszembe jutott, hogy én már ezt nem tehetem meg.

Tanácsokat szeretnék kérni, hogy dolgozzam fel magamban édesapám hiányát a bemutatáson, nem szeretnék ott sírni mindenki előtt, de az az igazság, hogy 5 év alatt sem enyhült a édesapám hiánya..

Köszönöm a válaszokat előre is.

2019. jún. 7. 19:29
 1/9 anonim ***** válasza:
87%

50 év múlva se fog enyhülni egy igaz szeretted elvesztése.

Szóval erre ne várj.

2019. jún. 7. 19:36
 2/9 anonim ***** válasza:
58%
Szia! 5év alatt normalizálódnia kellett volna ennek nálad. Függetlenül a párodtól,valahogy el kellene fogadnod ezt a szörnyű veszteséget.
2019. jún. 7. 19:57
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Ne görcsölj ezen!

Teljesen megértelek, én is hasonló cipőben evezek.

Nem szégyen az, ha valaki mély érzésű, hogy igazán tud szeretni, és igazán tud bánkódni, ha fel meri vállalni a tiszta érzéseit, és nem játssza meg magát!

Ha megkönnyezed, akkor azt minden ki tiszteletben fogja tartani!

Ez nem a gyengeség jele!

Ráadásul nagyon sok ember együtt érez az ilyen nyíltszívű emberrel.

Sok erőt, és sok boldogságot!

2019. jún. 7. 20:00
 4/9 A kérdező kommentje:

grw22897 - Tudom.

3. válaszoló:

Jól eltaláltad, elég mély érzésű ember vagyok. Köszönöm, a válaszod segített egy kis lelket önteni belém.

2019. jún. 7. 20:05
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is ha elgyengülsz, ne rejtegesd, meséld el bátran, hogy hiányzik ilyenkor az édesapád.

Szerintem senki nem fog emiatt rossz vagy gyenge embernek tartani, sőt... emberi vagy tőle.

Szép kapcsolatod lehetett, de ő most ott van a lelkedben veled :)

2019. jún. 7. 20:17
 6/9 A kérdező kommentje:

Igen a lelkemben mindig velem van.

Köszönöm neked is, jól esik ilyen válaszokat olvasni.

2019. jún. 7. 20:20
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Lehetséges, hogy idővel jó lesz, hogy ott a párod apja az életedben. Nem a te apukád, de lehet vele is jó viszonyod majd.

Nekem a nagymamám halt meg, az egyik exem nagyját nagyon szerettem, jó érzés volt, hogy ott van. Picit más, de talán idővel javulni fog nálad.

Menj el, ha sírsz, akkor sírj, de próbálj meg ne zokogni, meg túlreagálni. Fejezd ki, hogy hiányzik az apukád és örülsz, hogy a parodnak még ott az ő apukája.

2019. jún. 7. 20:22
 8/9 A kérdező kommentje:

Részvétem a nagymamád miatt.

Én örülök, hogy a páromnak ottvan az apukája, és az egész család, mondtam is már neki. Sokat mesélek neki apukámról, tudja mennyire hiányzik nekem, ő mondta magától, hogy meséljek nyugodtan apukámról szívesen meghallgatja, érzi, hogy jó ember volt, ami nagyon igaz.

2019. jún. 7. 22:07
 9/9 anonim ***** válasza:
35%

Én is ilyen cipőben járok. Viszont én jellemfejlődésem egyik kardinális pontjának tartom, hogy az érzelmeim ne uralkodjanak rajtam, vagy minimum tudjam irányítani. Ez még nem veszejt el semmit az érzéseim értékéből.

Annyi nehézség társult, hogy a párom édesapja is elhunyt, és kétszeresen vesztettem el egy apát, mert az övét is nagyon megszerettem.

Ha helyén van a szíved és az eszed és az amiben hiszel, annál erősebb kombó nem tud lenni. ;)

Nem hiszem hogy zokogni kezdenél, ha mégis, elnézést kérsz, ha érzed törne fel és kimész a mosdóba.

Én őszintén szólva annyira intimnek érzem mindig édesapám hiányát, hogy nem szívesen terhelek másokat sőt nem is szeretném ha látnák amikor épp intenzíven (értsd sírok) hiányolom.

2019. jún. 7. 23:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!