Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális dolog ha alig látok olyan lányt akit el tudnék képzelni barátnőnek?
Nagyon ritkán látok olyan lányt aki úgy tényleg tetszik. Nem a modell lányok tetszenek, szóval szerintem nincs nagy elvárásom, nem baj az ha van rajta néhány kiló plusz, meg a mell méret sem érdekel. Inkább az arc a fontosabb. Nem kell hogy sminkelt legyen. De szimpatikus és aranyos legyen. És hosszú haj.
Tehát alig látok olyan lányt aki tetszik, meg ugye a személyiség is fontos, és hogy a kettő együtt passzoljon az eléggé nehézkes.
Eddig még nem volt barátnőm.
Pl sokan azt mondják hogy jó a Tinder. Hát nem tudom, de ott csak ilyen nagyon szép csajok vannak akik kicsit hihetetlen hogy miért neten ismerkednek, amikor élőben is sok fiú kezdeményezhet náluk. Gondoltan hogy előfizetek, de nem sok értelmét látom.
Baj ha kevés olyan lány van aki tetszik nekem? Pedig tényleg nincs nagy elvárásom, csak ne legyen elhizva, szerintem ez a legfontosabb, meg hogy aranyos arca legyen. És ne ilyen bulizós, felszínes lány legyen.
Nem tudom, hogy milyen körökben mozoghatsz, de fura módon én nagyon sok aranyos lányt látok (aki nincs elhízva), tehát ha komolyan csak ennyi elvárásod van, akkor nem tudom mi lehet a baj.
Az az èrzésem, hogy neked is csak felszínes kapcsolataid vannak, vagy talán nem is ismerkedsz egyáltalàn, így ránézésre nem is lehet megállapítani senkirōl, hogy milyen a személyisége.
Vagy alapból külsōre nem tetszik senki? Vagy személyiségnél bukott el a dolog eddig? Azt nehezen tudom elképzelni, hogy tényleg nincsenek aranyos lányok a környékeden... legalábbis ha tènyleg csak ennyi elvárásod van....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!