Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nem szoktam önkielégíteni, ez...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem szoktam önkielégíteni, ez normális?

Figyelt kérdés

Nem volt még kapcsolatom, és nagyon ritkán, havonta-kéthavonta szoktam maszturbálni. Nem kívánom többször. Régebben volt ez időszak, hogy hetente csináltam, ahhoz képest most szinte nem is szoktam. Utoljára karácsony környékén maszturbáltam. Lehet hogy majd a szexet se fogom kívánni? Baj lehet ez egy kapcsolatban? Fiúk, ti hogy álltok ehhez, mit gondoltok erről?

L/23

Privátra nem válaszolok, kár fáradni!

2020. febr. 5. 20:11
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
11%
az lenne a normális ha egyáltalán nem maszturbálnál.
2020. febr. 5. 20:12
 2/11 anonim ***** válasza:
50%
Edzés mellett én pont mostanában hagytam fel vele, fiúknak amúgyis jót tesz a tesztoszteron és az önfegyelem miatt. Nálad szerintem nem sokat számít, majd akkor csinálod ha lesz kivel.
2020. febr. 5. 20:14
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Ebben a korban a legjobb az aktív szex lenne...
2020. febr. 5. 20:19
 4/11 anonim ***** válasza:
50%
baj,mi rendszeressen dugni akarunk.f
2020. febr. 5. 20:21
 5/11 anonim ***** válasza:

Hát ha neked így jó akkor jó, én pl pár naponta csinálom mert jó érzés és mert jó ideget levezetni.

Vagy aszexuális vagy vagy csak takarékon vagy, nem tudhatjuk majd kiderül mi lesz kapcsolatban. Lehet ott majd megőrülsz érte, de az is lehet h normalis szinten heti szinten fogod űzni, vagy meg maradsz a mostanin. Ez partner függő is, sajnos számomra az a nő aki csak negyed évente lenne kapható szexre nem lenne ideális pár. F26

2020. febr. 5. 20:26
 6/11 anonim ***** válasza:
tök normális. én pasiként sem verem ki inkább találkozok csajokkal.
2020. febr. 5. 20:29
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Én is ritkán maszturbálok. Magát a szexet egyébként kívánnám. Csak ehez nincs kedvem.
2020. febr. 5. 20:31
 8/11 anonim ***** válasza:
Nem kívánod. Ez van. Ebben a korban ugyan aktívabb élvezet lenne az ideális (szex vagy önkielégítés útján), de ha te így érzed jól magad, nincs semmi gond. Az lenne a gond, ha egyáltalán nem lenne semmi hajlamod rá. Akkor már orvos segíthet, ott is inkább a szexualpszichologus.
2020. febr. 5. 20:31
 9/11 A kérdező kommentje:
Ha szexhez se lenne kedvem, attól még lefeküdnék a partneremmel, hisz egy nőnek ez "kötelessége". Megadnám amire vágyik. Azt a pár percet kibírom, max én nem élvezem. Így is kizáró ok lenne?
2020. febr. 5. 20:38
 10/11 anonim ***** válasza:
50%
nagyanyáinknál ez volt a normális, kedves kérdező
2020. febr. 5. 20:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!