Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem szoktam önkielégíteni, ez normális?
Nem volt még kapcsolatom, és nagyon ritkán, havonta-kéthavonta szoktam maszturbálni. Nem kívánom többször. Régebben volt ez időszak, hogy hetente csináltam, ahhoz képest most szinte nem is szoktam. Utoljára karácsony környékén maszturbáltam. Lehet hogy majd a szexet se fogom kívánni? Baj lehet ez egy kapcsolatban? Fiúk, ti hogy álltok ehhez, mit gondoltok erről?
L/23
Privátra nem válaszolok, kár fáradni!
Hát ha neked így jó akkor jó, én pl pár naponta csinálom mert jó érzés és mert jó ideget levezetni.
Vagy aszexuális vagy vagy csak takarékon vagy, nem tudhatjuk majd kiderül mi lesz kapcsolatban. Lehet ott majd megőrülsz érte, de az is lehet h normalis szinten heti szinten fogod űzni, vagy meg maradsz a mostanin. Ez partner függő is, sajnos számomra az a nő aki csak negyed évente lenne kapható szexre nem lenne ideális pár. F26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!