Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért kevesebb egy nő attól,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kevesebb egy nő attól, ha több pasival is szexel kapcsolaton kívül?

Figyelt kérdés
Ha egy férfinek vannak kalandjai az senkit nem érdekel, de ha egy szingli nő egyáltalán szexelni mer az egyből ki veri a biztosítékot. Sokszor kaptam már meg azt hogy mire komoly kapcsolatot akarok majd már nem fogok kelleni senkinek sem. Pedig ha úgy nézzük kalandom sem volt. Minden szexpartneremmel hónapokig találkozgattunk. Egy éve vagyok szingli mert elegem van a kapcsolatokból. Azóta öt ilyen férfi volt, akikkel azóta is jóba vagyok. Miért lennék én ettől annyira rossz?
2020. febr. 1. 17:53
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Nem tudom, mi volt a kérdés feltevésének a célja, de ha ismered az oldalt, tudhatnád, hogy itt híresen sok a buta, irigy pasi aki sikertelen a nőknél ezért itt vezeti le a frusztrációját.

Emiatt nem érdemes itt hasonló kérdést feltenni.

A 100 akárhány éves kliséknek való megfelelni akarásnak sincs sok értelme. Nem csak nem relevánsak, de nem is igazak. Nem minden férfinak nehéz a csajozás és az alkalmi szex, ugyanakkor a nőknek sem mindig könnyű maguknak partnert találni függetlenül attól, hogy komolyat vagy komolytalant keresnek. Innentől kezdve felesleges ilyen elméleteket gyártani, hogy kiről mit árulnak el a kapcsolatai.

Akkor vagy nyertes az életben, ha azt teszed, amire vágysz. Azt írtad, eleged lett a kapcsolatokból. Nem is vagy kapcsolatban.

Jó neked a jelenlegi helyzet? Elégedett vagy?

Ha igen, mit érdekel téged bárki más véleménye? Mit számít, mit gondolnak? Ha mindenki azt írja irigységből, utálkozás miatt, hogy helytelenül cselekszel akkor rohansz összeismerkedni valami f kategóriás pasassal, akinek nem kell a társasága, csak mert itt azt mondták, hogy rossz vagy?

2020. febr. 2. 00:04
 12/12 anonim ***** válasza:
0%

11-es, te sem a kérdésre válaszoltál. Mi leírtuk, hogy miért kevesebb, meg hogy mire számítson a jövőben. Ha évekig kúratja magát mindenkivel, utána a környéken semelyik értelmes férfinak nem fog kelleni komoly kapcsolatra, ha ezt ő vállalja, váljék egészségére és igen, akkor éljen a mának!

Megint leírom, nincs egyenjogúság, és bizony egy nő ezzel el tudja kúrni a jövőjét!

Írok újabb példát: ha egy férfi félrekúr, az szívtelen, aljas féreg, de ha ezt egy nő teszi, akkor szegényt elhanyagolták.

Mindkét nemnek megvannak a keresztjei, szóval k_rvára nem kell sem álszenteskedni, sem a másik nemmel példálózni.

2020. febr. 2. 05:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!