Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogy lehet túllépni egy nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet túllépni egy nem felvállalható jellegű kapcsolaton?

Figyelt kérdés

Úgy értem nemrég találkoztam össze egy olyan személlyel, akivel anno elég furcsa kapcsolat volt közöttünk.

Mindkettőnknek volt komoly kapcsolata, de valami alakult.

Nehéz ezt kimagyarázni és tudom, hogy messze nem tisztességes, de megtörtént. Talán azért mert mindketten akkor kicsit meg voltunk törve a kapcsolatunkban.

Semmi komolyabbra nem került sor, de akkoriban úgy éreztem olyan személlyel vam dolgom, aki hasonló hozzám, ugyanazon ment keresztül.

Nagyon jól egymásra hangolódtunk, beszélgetés szintjén is.

Aztán elváltak az útjaink, a mindennapi lopott találkozások lehetősége.

Ezután közönyös lett felém, cinizmust is érzek, pedig úgy érzem lelkileg sokat támogattam. Igazából érthetetlen volt számomra miért nem zárta le az egészet, mikor tudtuk, h nem lehet már ezt a napi úgynevezett lopott alkalmi intimitást folytatni. (semmi komolyabb nem volt).

Nekem kellett ezt megtenni, számtalanszor kérdőre vontam, hogy mi legyen, és akkor biztatott, hogy majd lesz valahogy tovább is.

Ő azt hiszem jobban látszat kapcsolatban él, mint én, inkább a biztos háttér, támasz kell neki. Valamint egy nem túlon túl erős személyiségű, inkább felszínesen azt mutató pasi.

Sajnos azonban úgy érzem néha össze fogunk futni, bizonyos okok miatt, és nem tudom, hogy kezeljem majd azon helyzeteket.

2019. aug. 25. 19:10
 1/8 anonim ***** válasza:
72%

Legalább valami szaftos részletet belerakhattál volna.

Én hülye még végig is olvastam.pfff

2019. aug. 25. 19:46
 2/8 A kérdező kommentje:

XDXD ne haragudj, rossz kategória.

Nem ide akartam.

Hasznos tanács, sose olvass végig ilyen hosszú monológokat, én se tenném már más lelki szarságaival, ahogy ezelőtt tettem.

2019. aug. 25. 20:01
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Eltelik pár hónap, és jobb lesz.

Addig próbálj nem összefutni vele.

2019. aug. 25. 20:59
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Miért nem dobod el a kirakatkapcsolatod, és jössz vele össze?!
2019. aug. 25. 21:13
 5/8 A kérdező kommentje:

Eltelt már jó pár hónap és jobb volt. Nekem kellett lépnem, lezárni anno. De megbántam azóta ezt az egészet, mert rossz emberben bíztam meg. Nem olyan volt, mint amilyennek hittem és ezért bánom utólag. Ilyenkor mikor véletlen össze futnak az

útjaink belém nyilall ez az érzés.

Nála nagyon sajnálom, mert igazán azt hittem, hogy olyan amilyennek akkor mutatta magát, és láttam, de nem.

Sajnos olyan helyekre jár, ahol gyakran megfordulok, majd próbálom valahogy kezelni, ha úgy alakul.

2019. aug. 25. 21:22
 6/8 A kérdező kommentje:

Nekem nem kirakatkapcsolatom van, de megláttam benne is valamit ennyi. Nehezen hiszi az ember, amíg nem szembesül maga egy ilyen dologgal, nem éli át . Addig elítéli, fölényeskedik, de néha beleesik ebbe, hogy tanuljon belőle.

Sajnálom, aki nem érti meg, igazatok is van, én se akartam ezt.

2019. aug. 25. 21:25
 7/8 anonim ***** válasza:

Kezeld úgy mint ha bármelyik más exeddel futnál össze.

A fő probléma nem ez... inkább az, hogy nem érzed azt tudat alatt kicsit szabadulni akarnál a mostani kapcsolatodból? Nem ezért kötődsz még a szeretődhöz? Azaz nem a szeretőd a "gond" hanem a mostani kapcsolatod, hozd rendbe, vagy zárd le, különben szenvedni fogsz és újra, meg újra ugyanabba a folyóba belelépni.

2019. aug. 25. 22:07
 8/8 A kérdező kommentje:

Nyilván a szabadulás minden emberben benne van függetlenül a párkapcsolati minőségtől.

Az ember néha elfutna, menekülne a világ elől, a társadalmi normák, elvárások elől.

De ez nem azt jelenti, hogy az a jó

megoldás, amit egy zavart pillanatban saját megmentésére, önigazolására kreált.

Van hogy néha úgy érezzük valaki másban is meglátjuk azt, amit a párunkban,(nyilván más minőségben) és mivel anonim vagyok felesleges lenne hazudni.

Önmagamnak úgyse tudok, szóval volt amit ez a hölgy pótolt talán, de nem érne fel a párommal messze.

Bevallom ez egy kényelmes állapot volt, és eleinte csak a testi adottságai vonzottak ennek a lánynak, de amint megismertem úgy éreztem segítenem kell neki. És eközben rájöttem mennyire mély, elnyomott lelki sebei vannak. Értékek is bőven, amiket ő sem ismer fel magában.

Amint átlepte a pusztán fizikai vonzódás szakaszát a dolog, akkor kezdtem el aggódni, és talán várni, hogy hasonló módon segítsen nekem.

Ám úgy érzem még nem elég érett ehhez, ezért kellemetlen, mert ha egyszer azzá válik, félek h. ő kavar majd be, mikor nem számítok rá.

2019. aug. 25. 22:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!