Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A sportoló lányok kevesebb szexet kívánnak?
A barátnőm verseny szerűen sportol. És átlag heti 1x vagyunk együtt ami nagyon kevés, viszont hihetetlenül jó vele, meg nagyon szép formás.
Lehet hogy a sok sport csökkenti a vágyat?
Meg az is igaz hogy nagyon időnk sincs sok egymásra, neki a sok sport miatt nekem meg a munka miatt.
Nem.
Én is sportolok, de attól még nagyon is kívánom a szexet
nem, a sok sport növeli a libidót, jobb a vérkeringés, jobban kívánod a pörgést, jobban kívánod és élvezed a szexet, mert valamennyire azért egy jó dugás hasonlít egy jó kardióra. Sportnak pozitív hatásai vannak a szexben.
Az ami talán a pároddal történik, hogy a felesleges energiáját nem szexben, hanem sportban vezeti le. Én is csináltam, főleg amikor nem volt lehetőségem szexelni, hogy többet sportoltam, mert annyira ki tudtam fáradni, hogy nem kívántam a szexet. Izomláz, kimerültség, fáradság, hiába kívánnád, egyszerűen csak aludni akarsz.
Igazából akkor lesz egy nagy bomba, amikor hirtelen megszűnik a sport és ott maradsz egy csomó felszabadult energiával.
Kvázi mint az olimpián az orgiák, amikor lejár a küzdelem, nem kell koncentrálni, lehet pihenni és hátradőlni, de a szervezet igényli az intenzív akciót és hirtelen felszabadul benned a dugás vágy.
Csak példa, nekem is hétvégén a libidóm a csúcson volt, tényleg volt minden az ágyban amit csak el tudsz képzelni, már számolni sem tudtuk az orgazmusokat párommal, tiszta orgia, hétfőn is teljesen kanos voltam és elmentem edzeni és egy olyan jót kardióztam és edzettem utána, tisztára olyan érzés volt, mintha dugnék, hasonló felszabaduló ingerek és érzelmek jöttek, nagyon élveztem és nagyon bírtam a tempót. Utána még Szaunáztam is, egyszerűen sütött belőlem a vágy, ott helyben megdugtam volna bárkit. Hazaértem fáradtan, kisportolva, kielégülve és most még mindig úgy érzem, mintha tegnap kidugtam volna magamat, pedig semmi szexuális nem volt, de teljesen ki vagyok elégülve. A farkammal semmit sem csináltam, de a testem úgy érzi, hogy kielégült.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!