Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szubmisszív fiúként kevesebb eséllyel találok női partnert akivel megélhetem a vágyaim? 19/F
Figyelt kérdés
Általában a legtöbb csajtól azt hallom hogy szubmisszív vágyaik vannak. Néha szívesen kielégítem az ilyen vággyal rendelkezô nôket is, és ha megkivanom, tudom elvezni, de alapvetoen en szubmissziv vagyok. Erre nehezebb noi partnert talalnom?2020. jan. 21. 19:32
1/5 A kérdező kommentje:
Annyit még megjegyeznék hogy egyébként a szubmisszív énem csak az ágyban mutatkozik meg, alapból férfias és határozott jellemem van a legtöbb ember véleménye alapján
2020. jan. 21. 19:34
2/5 anonim válasza:
Jól látod, a nők nagy része vagy sem nem sub, se nem domináns, aki viszont érdeklődik a BDSM világa iránt azok esetében a nők többsége szub és csak kisebb részed domina. Ez a férfiaknál is így van, csak fordítva. Ergo, nem lehetetlen, de nem is könnyű - sok sikert :)
3/5 anonim válasza:
Igen. Jobban szeretjük ha egy férfi nem a mi szerepünket játsza el, hanem dominál az ágyban, mint egy igazi férfi!
Te még csak fiú vagy.
4/5 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat. Utolso, ez szerintem nem ezen mulik hogy MÉG nem dominans valaki
2020. jan. 21. 22:09
5/5 anonim válasza:
Biztos lehet találni olyan nőt, aki inkább uralkodó típus, szóval ne keseredj el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!