Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire gyakoriak a szubmisszív lányok? 19/F
Nekem az osszes baratnom betegesnek gondolja az en sub hajlamom:D ugyhogy nem tudom milyen az arány, de én alig ismerek sub csajokat. De pl parom meselte hogy o azert legtobbszor ilyen csajokkal futott ossze. Vagy legalabbis akik benne voltak ebben, akar lightosabb verzioban.
En mivel sub vagyok zavarna ha a paromnak is lenne szb hajlama. Nekem a ferfi=dom. Massal is lehet jo a szex de tudjuk h nalunk akiknek ilyen hajlama van a szex meghatarozo resze fejben zajlik. Azt meg csak az tudja megadni aki dom
A h eros hatarozott legyen a pasi az nem egyenlo azzal h valaki sub.
Az ero es a hatorozott viselkedes inkabb a nok biztonsagerzetevel fugg ossze mint a dominanciaval.
Masik h a nok alkalmazkodobbak a szexben is mert elvaras felejuk, h kicsit/nagyon visszafogottabbak legyenek es hagyjak a pasit ervenyesulni.
Szoval inkabb olvass utana mind a kettonek mert kevered a szezont a fazonnal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!