Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mennyire gyakoriak a szubmissz...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire gyakoriak a szubmisszív lányok? 19/F

Figyelt kérdés
Általában a legtöbb lány akit ismerek, majdnem mindnek vannak szubmisszív vágyaik. Ti hogy vagytok vele lányok? Egyébként fiúként nekem is vannak szubmisszív hajlamaim, ez mennyire hátrány nálatok?
2020. jan. 20. 23:12
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Nekem az osszes baratnom betegesnek gondolja az en sub hajlamom:D ugyhogy nem tudom milyen az arány, de én alig ismerek sub csajokat. De pl parom meselte hogy o azert legtobbszor ilyen csajokkal futott ossze. Vagy legalabbis akik benne voltak ebben, akar lightosabb verzioban.

En mivel sub vagyok zavarna ha a paromnak is lenne szb hajlama. Nekem a ferfi=dom. Massal is lehet jo a szex de tudjuk h nalunk akiknek ilyen hajlama van a szex meghatarozo resze fejben zajlik. Azt meg csak az tudja megadni aki dom

2020. jan. 20. 23:25
 2/5 A kérdező kommentje:
Igen, igazad van egyebkent, en is csak olyan csajjal elveznem igazan, aki kepes kicsit dominanskodni felettem..
2020. jan. 20. 23:27
 3/5 A kérdező kommentje:
Viszont egyebkent en olyan vagyok, hogy szeretem azt nezni ha egy csaj felett dominanskodnak (fokepp ha leszbikus), viszont en nem csinalnam vele.. maximum nagyon ritkan megjon a kedvem hozza de tenyleg ritkan..
2020. jan. 20. 23:28
 4/5 anonim ***** válasza:
Gyakorlatilag minden 2. csaj valamilyen szinten szubmisszív. Nem véletlen, hogy a férfiak felé elvárás a határozottság és hasonlók.
2020. jan. 21. 01:50
 5/5 anonim ***** válasza:

A h eros hatarozott legyen a pasi az nem egyenlo azzal h valaki sub.

Az ero es a hatorozott viselkedes inkabb a nok biztonsagerzetevel fugg ossze mint a dominanciaval.

Masik h a nok alkalmazkodobbak a szexben is mert elvaras felejuk, h kicsit/nagyon visszafogottabbak legyenek es hagyjak a pasit ervenyesulni.

Szoval inkabb olvass utana mind a kettonek mert kevered a szezont a fazonnal.

2020. jan. 21. 06:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!