Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Kinek jön be a durva fenekelés...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kinek jön be a durva fenekelés? Mivel szoktátok?

Figyelt kérdés

2020. jan. 30. 17:12
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
94%

Nekem is bejön, és nem az eszköz számít, hanem hogyan, milyen erősséggel használják. Párom nadrágszíjat és különböző pálcákat hasnál fenekemen. Nem véresre és nagyon hurkásra veri, nem az a cél, hanem hogy izgató legyen és csípjen, engem ez izgat fel. Persze van mikor elkap minket a hév és napokig látszódik a nyoma, és kellemetlen az ülés is, de ez is csak jobban felizgat.

25L

2020. jan. 31. 09:49
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is nagyon bejön. Lekötve, meztelen fenékre 25 erős csapás 1 centi vastag 70 centi hosszú mogyoró pálcával. Kegyetlenül fáj, de nem ordítok, csak nyöszörgök.
2020. jan. 31. 16:55
 13/14 anonim ***** válasza:
82%

Én nem vok BDSM hivő, de a fenekelés az a kedvenc sportom.

Bár kizárólag kézzel, tenyérrel, jó erősen, hogy érezzem a popsi kerekségét.

Amikor már piros a lány feneke, akkor jól análba rakni, keményen, könyörtelenül, hogy fennakadjanak még a szemei is.

2020. febr. 1. 04:38
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nagyon bejön. Gyerekkorom óta imádom a deresre szíjazva fenekelős játékokat adni és kapni. Férfiként szeretek nagyon erőseket kapni. A hölgy partner kedvence ilyenkor a nagy paddle. De kapni inkább a 2 cm vastag és 1 m hosszú bottal szeretem. Van olyan hölgy ismerősöm aki olyan erős ütéseket követel hogy a tenyerem is belefájdul. Ilyenkor a paddle kerül elő és azzal is szeret erőseket kapni. És meglepetésemre akkor van vége mikor már én kifáradok. Középiskolás koromban volt olyan bombázó lány ismerősöm, aki meg egy kb. 150 cm hosszú és kb. 18 mm vastag vesszővel (vagy inkább bottal) szeretett kapni de teljes erőből. Ekkor melegítőn át követelt 25-öt deresen, de bugyi nem volt alatta. Kipróbáltam én is hogy milyen érzés ugyanazzal ugyanakkorát kapni, de egy ütés is elég volt. Egyből felugrottam és a fenekem masszírozva és jajgatva futkároztam a deres körül. Ő meg 25-öt kért és nagyon élvezte.
2020. febr. 12. 11:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!