Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Durva vágy? Többi lent
Figyelt kérdés
Arra vágyom, hogy legyek ki kötve, pálcával elfenekelve majd nagyon felizgatva és akkor a puncimba kerül a pénisz és a nedvemtől tocsogva, kielégületlenül maradva hátulról anált kapjak tövig kegyetlenül, a sajgó fenekem miatt is fájna meg tágítás hiánya miatt is. Szerintetek ez normális? Hogy tálaljam ezt élőbe egy embernek? Bevállalható? 20L2019. nov. 9. 19:56
1/13 anonim válasza:
Vannak sokkal durvábbak is. Miért vágysz ilyenekre?
2/13 anonim válasza:
Úgy tálald ahogy ide is leírtad.
3/13 anonim válasza:
Megfelelő partnerrel normális.
A durva anált leszámítva nekem is tetszik.
Nő vagyok, nem kérek ajánlatot!!
4/13 anonim válasza:
A durva anált leszámítva ez nekem is bejön . Az anál csak bizonyos szintig izgatóan lehet fájdalmas .
Egyébként ha a megfelelő partnered van ezt így elmondod neki és már játszátok a szerepetek is .
20/L
5/13 anonim válasza:
Kinek mi a durva. Ennek bizonyos részei némely embernek már durva lehet, de nem lehetetlen kategória szerintem.
Én csak annyit szerettem volna kipróbálni az exeimmel hogy üljenek az arcomra, de még erre sem volt hajlandó egyik sem :/
F
7/13 anonim válasza:
Elég izgatóan hangzik ahogy leírtad. De élőben is ekkora lenne a szád?
8/13 mikeXxX válasza:
Kit érdekel kinek mi a durva ?
Ha ez a vágyad akkor ezt beszéld meg a következő partnereddel aztán vagy benne van vagy nincs .
Nekem is vannak fétis vágyaim aztán vagy vevő rá a következő párom vagy nem .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!