Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok? Fenekelés? Kikötözés részetekre? Hogy viszonyultok hozzá? Éltetek meg ilyet?
A páromtól szoktam kapni, és imádom.
A kezemen csattan a bilincs, a fenekemen pedig az ő tenyere. Minden ütés erőssége meglepetés, és kapok jó nagyokat, durvákat is. Az ütések között is különböző időtartam telik el - sosem tudom, hogy azonnal jön a következő, vagy csak 20 másodperc múlva.
Volt, hogy nagyon sokat kibírtam egymás után, pedig már csípett, zsibbadt, és tűzpiros volt a hátsóm. Sajnos nem számoltuk, hogy mennyi volt, de jó sok, és sokat sikítottam, miközben tűrtem az ütéseket. Nem akartam kimondani, de végül a biztonsági szóval lett vége... Remélem, legközelebb még többet bírok, mert egyébként nagyon izgat, és büszke vagyok arra, ahogy tűröm a fájdalmat. Közben persze élvezem is, különben nem csinálnánk.
Volt, hogy úgy kaptam, hogy közben a fenekemben volt a plug. Úgy még intenzívebb és perverzebb.
Ezután a gyengéd simogatás, szex is élvezetesebb.
Nem de szivesen élnék meg ilyet
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!