Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Legmeredekebb szex sztorik?
2-es: Akkor te voltál ott Orsi az Omszki tónál! Nem hagyott nyugodni a gondolat.
Üdv: Laci, a kollégád.
- Szex egy tóparti mólón éjszaka, tök közel hétvégi házak mindenhol. A csaj akarta, nem volt gond.
- Egy vidéki diszkó után a kukoricásban megd.gtam egy szőke helyi lányt, már pont végeztünk, amikor ránkb.szta a fényszórót egy rendőrautó, nem tudom, hogy a rendőrök mióta néztek minket..
- Egy szilveszteri diszkós buliban két csaj a két oldalamon, mindkettőnek benyúltam a nadrágjába, egyik sem tudott róla, hogy a másikat is ujjazom :) Mondjuk ezt nem fejeztük be..
- Szintén buliban megdöngettem a lányt a WC-ben. Megyünk ki, ott áll az ajtó előtt egy másik vendég lány, nagyon szende, óriásira nyílt szemmel, mindent halott.
- Termálvizes strandon ölemben rámülve a csaj-nem tudom hányszor volt..
- Egy házibuliban az egyik pár nagyon összeveszett, a srác bunkó volt vele nagyon. A kislány elsírta magát és kiment, bezárkózott a fürdőszobába kisírni magát. Esküszöm, csak azért mentem utána hogy megvigasztaljam, de seperc alatt leszopott.
- Moziban, a nézőtéren kiverte nekem az akkori barátnőm, emlékszem a Star Wars első, digitálisan felújított változata volt..
- Felhív egy haverom, hogy segíteni kellene.. Kiderült, hogy rendszeres külsős vendég egy párnál (akik amúgy nem legális párok) és a csaj több pasit akar. Amikor beléptem a találka helyszínére, szexi fehérneműben egy huncutul mosolygó, gyönyörű, csinos nő állt ott. Nem hittem el, hogy van ilyen, de életem élménye volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!