Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak mennyire szeretik a molett nőket? Más nőt is gátlásossá tesz az a szexben, hogy nem vékony?
én szeretem a husis alkatot, de eddig szinte minden partnerem elég gátlásos volt ilyen téren és ez a legzavaróbb az egészben
nem feltétlen a számok a döntőek, mert láttam már 160/90-es nőből olyat aki nagyon szexi volt és olyat is aki inkább csak szétfolyt mindenhol és arányok sehol nem voltak
meg ugye ott a zsír-izom arány, eloszlás.....
Van szerencsém ismerni egy 159 centis és 65 kilós csajt és azt kell hogy mondjam, hogy ő minden csak nem molett.
Még BMI index szerint is csak 2 kilóval csúszol ki a normál testsúly kategóriából.
Ez tuti nem olyan dolog ami miatt izgulnod kéne, ha a pasi ott van veled nyilván azért van ott, mert vonzónak talál.
Ha meg te nem vagy elégedett saját magaddal akkor tegyél ellene.
159/65......kövér aha...mesélj még
Oké hogy egotuning de azért na...
Ez meg azert nem molett!
De ha zavar, adj le egy 5-7 kilot. Az meg konnyen teljesitheto.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!