Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szomszédaim miért csinálják minden este ugyanazt? Férj kanapén ül és tv-zik, feleség vagy cigit tölt vagy a gép előtt netezik. Óráikig ezt művelik! Soha egy bújás? Együtt? Semmi? Pedig csak 30 éve házasok!
😀 Nem kukkolom őket, csak néha benézek hozzájuk mit csinálnak. Azaz direkt körbe megyek a sötétben és megnézem őket. Ez nem kukkolás, csak vetek rájuk egy pillantást mit csinálhatnak épp. Miért nem húzzák be a függönyt? Én be szoktam.
És nem dugásra gondoltam csak bújásra, egymáshoz ahogy tv-nek, szeretetre, ahogy mi szoktuk a drága szerelmemmel, így mi nem éreznénk jól magunkat ahogy ezek.
Utolsó xD Ugye? De ez csak egy poén. Jókat röhögök magamon is mit csinálok, ez nem para csak poén, épp ráérek és kíváncsi vagyok. Pl szomszédaimat amikor megnézem van kint dolgom a kertben, és elmegyek már arra feléjük is, csak úgy belesni. Mert ráérek. Szerintem jó móka. Nem kukkolok, csak benézek egy pillanatra. Ha titkos dolgokat csinálnának behúznák a függönyt. Szóval nem aberrált kukkoló vagyok, csak kíváncsi mit csináljatnak ezek.
A hallgatózásra is van okom. Épp folgom van a lépcsőházban pakolni valamit. Erre meghallom ezeket veszekedni. Számomra ez izgi és kíváncsiságból hallgatózok kicsit majd jót röhögök. Ez egy poén. Csak külön nem megyek ki se belesni se hallgatózni hanem dolgom van épp és viccből miért ne lessem meg hallgassam ki ezeket ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!