Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Az anyósom meztelenkedett...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az anyósom meztelenkedett előttem. Miért teszi ezt?

Figyelt kérdés
A 20-on éves lányával járok, ott voltam náluk, erre amikor jött zuhanyzásból, meztelünül kijött majd mondta bocsi, vigyorogva. Elég testes asszony, amolyan 45 körüli, férjezett. Azt akarta hogy megkívánjam? Nem beteges ez? Te mit tennétek?

2020. jan. 27. 14:58
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Lehet csak nem számított rá hogy pont a fürdőszoba körül leszel.
2020. jan. 27. 15:02
 2/12 subrette ***** válasza:
86%
Laza csaj a barátnőd anyukája. Örülj neki. Tudod, alma nem esik messze a fájától. Van rá esély, hogy a barátnőd sem prűd. :-)
2020. jan. 27. 15:02
 3/12 A kérdező kommentje:
Hallottam egy ismerős sráctól aki náluk dolgozott valami szerelést a háznál, hogy ott meg nem volt bugyi rajta, és szét tette a lábát a munkás srácnak, aki haverja volt a férjének, de a srác elfordult, nem ment bele a játékba. Beindulhatott az asszonyság... Szerintem egyszerűen ilyen a nő, tuti mindenkinek r.banckodik. A férje meg a guruló krumplit is... Ez egy ilyen család. A lányuk meg majd kiderül a kis kancsal is ilyen lesz-e mint az anyja?! Mert akkor mem maradok vele.
2020. jan. 27. 15:08
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Ez ám a szerelem. Maradj vele, beillesz a családba.
2020. jan. 27. 15:17
 5/12 A kérdező kommentje:
Nem kívántam meg az anyóst, nem egy szépség. (Ezt egy üzenet írókának címzem, mert nem szeretnék privát üzizgetni, én itt kérdeztem) .
2020. jan. 27. 15:18
 6/12 anonim ***** válasza:
37%
fotózd le az anyóst és tett fel valahova. Jó csaj volt pucéron? Gondolom nagy bundás muff volt alatta...
2020. jan. 27. 15:33
 7/12 anonim ***** válasza:
82%

Ha ilyen van legközelebb akkor csapj a seggére, vagy tegyél egy pajzán megjegyzést és figyeld a reakciót. Ha kacérkodik akkor mehet a játék.

5 éve pár hónapig volt egy anyósom akinél éppen tapétáztam. ketten voltunk és ebédnél dumáltunk. Panaszkodik a pasijáról. Mondja hogy nem szereti a srác hogyha ő szopja mert ő csak dugni szeret, szopatni nem. Gondolhatod kikerekedett a szemem rendesen. Mondom jó hülye, én szivesen hagynám neked, hogy leszopj erre elmosolyodottés elpirult. Én folytattam, mondom egy ilyen gyönyörű nőt és ilyen csókos ajkakat nem szabad visszautasitani, majd rákérdeztem, hogy nem e akar szopni, ha igy felhozta a témát. 2 perc múlva már a nappaliban kefltünk.

2020. jan. 27. 15:57
 8/12 anonim ***** válasza:
66%

Saját otthonában had legyen már akkor meztelen amikor Ő akar .. Be mehettél volna a csajod szobájába is vagy kint is még várhattad volna

Nehogy már az anyós legyen a hibás.

Jah és ne gondold túl ..

26N

2020. jan. 27. 16:17
 9/12 A kérdező kommentje:

Az igen! Mocskos egy anyós volt! Egyszer fordult elő akkor, vagy tovább tartott párhuzamban a lányával a kapcsolat? Ez az anyós egy trampli. Rusnya is, kövér is meg nagyp.ofájú! Szerintem büdös is 😀!

Előző kommentre: igen, jó nagy szőrös muff van alatta. Akkora mint egy kucsma!

2020. jan. 27. 16:17
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Semmit.

Majd ha felnősz,akkor rájössz,hogy sokkal spontánabb,magabiztosabb leszel te is.A nők is ,férfiak is.

Nem fog sikítozva elrohanni,mint egy kislány,mert megláttad meztelenül.Van elég tapasztalata,és látott már sokmindent,amit te még nem.

Ez egy ilyen szitu volt,túléli,ne aggódj nem fog álmatlanul hánykolódni,mert egy huszonéves a p..ját meglátta véletlenül!

Na és,szerinted mit akar?

Nem lehet,hogy a te fantáziád beteges?

2020. jan. 27. 17:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!