Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretném ha a barátnőm pelusba pisilne előttem, mennyire gyakori az ilyen? Hogyan hozzam fel neki?
Inkább kérd meg h kádban vagy rád, de pelenkába q beteg.
Én sokmindenben bennevagyok, de h ettől elhajtanálak a pébe, az tuti.
Néha nézem ahogy pisil, de nem rám, hanem a kagylóba.
De engem a pelusos izgat. Ez van.
A te dolgodag ABDL nek hívják.(adult baby diaper love)
Én férfikét betegnek találom. Biztos,hogy félteném a gyerekem egy ilyen emberrel egyedül hagyni.
É. A latex cicaruhával úgy jöttem elő,hogy kérdezgettem a szerepjátékrol,beöltözésről, majd küldtem pár bicajos csajt, utána már ő ajánlotta,hogy próbáljuk ki.
Te is puhatolózz, majd mond el neki. Viccesen mutass neki ilyen videót,hogy mennyire izgat. Vagy nyiss meg ilyet és hagyd ott a telefont ahol tuti megnézi
Fel is tüntettem a kategóriában, de nem fogadta el.
Amúgy nem értem mi köze ennek a gyerekekhez, harisnyát pl kislányok is hordanak, rajtuk mégse izgat fel. A pelus sem izgat se az idősekense a babákon. A barátnőmön is az izgatna ha előttem állva bele pisilne! :) utána ölelkeznénk..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!