Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csak számomra kiábrándító, ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak számomra kiábrándító, ha megtudom, hogy egy srác előttem rengeteg lánnyal volt?

Figyelt kérdés

Szexkapcsolat és egyéjszakás kalandok tömkelegére gondolok.

25/L

2019. dec. 13. 23:03
 1/7 anonim ***** válasza:
96%
Fordított esetben számomra nem feltétlen kiábrándítandó, bár azért felvett némi problémát. Nem tudom, hogy mire gondolsz rengeteg alatt, de azért teljesen más, ha mondjuk valaki 15-25 emberrel feküdt le, mintha mondjuk 100+. Az előbbi 25-30 éves korra egyáltalán nem durva és nem is zavaró szerintem viszont a másik dolog már lelki problémákra vagy esetleg mentális problémákra is utalhat.
2019. dec. 13. 23:06
 2/7 anonim ***** válasza:
64%

Legalább tapasztalt.

Nézd, szerintem ez mind a két nemnél édes mindegy, ha hűséges az illető és megbízható. Mindenki másmilyen, de csak azért, mert valaki kiélte a fiatalkorát, attól még nem rossz ember.

Nekem 20 éves korom előtt szintén sok csajjal volt dolgom, kapcsolat és egyéjszakás címén is. Megsúgom, hogy 10 feletzi ez a szám. Azonban soha senkit sem csaltam meg és mikor egyéjszakás volt, akkor is mind a ketten tudtuk, hogy csak ennyi, senki sem volt átverve.

Jelenleg egy több éves kapcsolatban vagyok benne, aminek örülnék, ha életem végéig kitartana és együtt öregednénk meg.

Tehát ne aggasszon az, hogy előtted hánnyal volt, inkább az a lényeg, hogy ő maga milyen ember.

2019. dec. 13. 23:33
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
az én mostani párom, kb 60-70 férfival feküdt le 25 éves koráig. ebben volt minden, öregember, fiatal, egyéjszakás, szexkapcsolat. elvagyunk. ja, és nem volt prosti.
2019. dec. 14. 06:15
 4/7 anonim ***** válasza:
64%

Sok nő így gondolkodik, de én inkább azt látom ebben, h a pasi biztos nagyon tapasztalt, és tudja h h juttason a csúcsra.

L

2019. dec. 14. 07:17
 5/7 anonim ***** válasza:
69%
Ezzel sokan így vannak, de nem kötelező együtt lenned ilyen sráccal. Amúgy nem teljesen mindegy, hogy előtted 10 éven át egy nőben élvezkedett 10 éven át, vagy 100 nőben?
2019. dec. 14. 09:00
 6/7 anonim ***** válasza:
66%
Szokták mondani hogy a "hány partnerrel voltál már?" kérdésre ha férfi válaszol akkor azt még hárommal érdemes elosztani hogy megkapd a helyes választ (nőnél meg hárommal szorozni - na most buktam el a női felpontozásokat :D)
2019. dec. 24. 11:01
 7/7 anonim ***** válasza:
54%

No vagyok. A fiatal fiuk ilyenek, ez a termeszet muve. Van, aki elnyomja, van, akinek nem jon ossze.

Ez normalis. De. Betegsegek szempontjabol a riziko sokkal nagyobb.

Mai fiuk Snapchat kejelgese biztonsagosabb, az biztos.

Kesobb renenykedni lehet, megvolt neki, kitombolta magat, nem jut eszebe felrejarni.

En kozepkoru nokent erzem at. Muszaj felrelepnem,kalandokat halnozni, annyira kinaradt fiatalon minden.

2019. dec. 24. 11:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!