Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek mennyire kiábrándító, ha egy 30-as,40-es férfi "srácnak, fiúnak" hívja magát, ill. ha egy ugyanilyen korú nő "lánynak, csajnak"?
"de idegeneknek, kifele kommunikalva szanalmas."
Segíts kérlek!
Meg tudnád mondani, hogy a srácokkal (opardon férfiakkal), ha legközelebb le akarok menni sörözni, akkor mit mondjak?
Mármint hány éves korig mondhatom, hogy a srácokkal megyek sörözni? Én 38 vagyok, de a haverom csak 34? Ő még belefér? Vagy már mindkettőnknél gáz kifelé?
35N vagyok,de a baratnoimnek ugy koszonok h sziasztok csajok. Egymas kozt nem erezzuk h 30+osak vagyunk,aki nem erte el ezt a kort,majd meglatja h ezek csak szamok,esetleg annyi valtozas van h nem mi ugralunk mar a diszkoban,hanem a gyerkoceink ugralnak a jatszohazban, de ugyanugy meg vannak a csajos dolgaink mint 20on eves korunkban.
Kifele viszont kb 8eve Nokent viselkedunk. Aki 35L o valoszinuleg vagy nincs kibekulve a koraval vagy egyedulallo.
Osztom a négyes véleményét, szerintem olyan 28 felett válik cikivé, de már 26 felett sem oké, ha valaki nem érzi ennyi idősen férfinak magát.
Kb ott lehet a határ, ahol végetérnek a felsőoktatásos évek, vagy ahonnan már testileg is férfinak és nőnek számítanak az emberek.
Egymásközt oké a csajok/pasik/lányok/srácok/fiúk, kifelé a barátaimmal/barátnőimmel a helyes.
Én is srácnak mondom magamat, mert lelkileg az ember fiatalnak érzi magát, hiába öregedik a porhüvelye :)
nickemben a születési évem ;)
Szerintem a srác/fiú/csaj megnevezés korhoz kötött. Egymás között, egy baráti társaságban még jópofán hangzik az,hogy összeülnek a csajok/srácok, sőt, a nagymama részéről kifejezetten tetszett, de ha valahová bemutatkozást ír, pl. társkeresőn, vagy itt, a gyakorin, már ne nevezze magát senki 30 fölött sem srácnak sem csajszinak.
Hülye hasonlat de nekem hasonlít a "sex" és a "sya" kifejezésre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!