Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan vegyem rá, hogy szexeljünk?
Szóval, éppen költözünk és még épül az új kis házunk, addigra anya barátnője fogadott be minket az alagsorába pár hétre. Neki van egy 19 éves lánya, aki elég nagy név ebben a tizenezres városban.
Tudom, hogy már pár gimnazista fiú átment rajta, és elég perverz csajszi, mert ismerem, majdnem 10 éve. Szerintem jól kijövünk egymással. És eléggé megkívántam őt. Szerintetek hogyan vegyem rá, hogy lefeküdjünk?
Mondd meg neki és kész. Ha tényleg perverz és még be is jössz neki esetleg akkor sima ügy. Ellenkező esetben meg mindegy is a dolog.
Sok sikert! :D
Kérdeztetek PÜ-ben.
18/F 19/L
Ha tényleg átment rajta a fél falu, nagyon jól ismeri a pasikat és van elképzelése mi jön be neki. Te meg itt keresgéled a tökeid :D No offense én is ilyen voltam fiatalon. Nem fog összejönni szinte tuti.
Annnyit tehetsz viszont, mert minden bukás lehetőség a fejlődésre, hogy kedves vagy vele (nem puncsolósan, hanem tiszetelettudóan, közömbösen, mintha anyukáddal beszélnél) de azért néha odaszúrhatsz piszkálásként érted (nem bunkóan, de ha leeszi magát, vagy bénaságot mond vagy bármi más esetben lehet heccelni, még nevetni is fog, sőt kontrázik). Ez mind vonzalmat kelthet.
Nehéz ezt leírni, akkor fogod megérteni ha már több nővel voltál, vagy ha van lány testvéred esetleg a szüleid együtt vannak és egészséges a dinamikájuk.
Bár mivel feltetted ezt a kérdésd egyik sem áll fenn gondolom.
Add meg neki, amire titkon minden nő vágyik.
Szorítsd a falhoz háttal,egyik kezeddel fogd le a kezeit, súgd a fülébe, hogy mennyire kívánod őt, a másik kezeddel pedig fogd össze a haját és finoman húzd hátrafelé. Imádni fogja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!