Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, titeket zavar ha egy lány puncija kicsit barnább?
Figyelt kérdés
A bőrszínem is barnább, mert csak félig vagyok magyar. Teljesen meg vagyok elégedve a bőrszínemmel, csak az zavar hogy kicsit "barnább" a puncim mint a bőröm. Ezt jobban nem is akarom kifejteni, csak egy pár szót mondtam hogy érthetőbb legyen. Tehát tegyük fel, van egy csaj aki bejön, de nem vagytok belé szerelmesek. Szexeltek, és látjátok azt amit leírtam fent. Zavarna titeket, vagy egyáltalán nem érdekelne?2020. jan. 26. 14:28
11/20 anonim válasza:
Egyáltalán nem zavarna,sőt lehet hogy még izgatóbbnak találnám mint egy "normál színű" puncit!
Igazából a kicsit sötétebb bőrszín is tetszik egy lányon:P
18f
12/20 anonim válasza:
Én még sosem voltam ilyen lánnyal :( Majd egyszer hátha megismerek egyet :)
14/20 anonim válasza:
Ha már olyan szituációba kerültök, hogy ez kiderül, egyáltalán nem fog számítani semmi
15/20 StevenUp válasza:
Nem zavar, találkoztam már ilyennel...
16/20 anonim válasza:
Baj,de nem akkora amit nem lehet megszokni.
17/20 anonim válasza:
Én egyszer találkoztam ilyen lánnyal, és pluszban is nagyon szexi volt. Ha alapból bejössz a partnerednek, jó eséllyel neki is ez lesz.
18/20 anonim válasza:
Nem túl esztétikus,de nem is hatalmas probléma.
20/20 Lacc80 válasza:
Minden punci barnább kicsit. Ha tiéd sokkal barnább az se zavar, ha már eljutottunk addig, hogy kinyaljalak. 😃
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!