Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, titeket zavar ha egy lány puncija kicsit barnább?
Figyelt kérdés
A bőrszínem is barnább, mert csak félig vagyok magyar. Teljesen meg vagyok elégedve a bőrszínemmel, csak az zavar hogy kicsit "barnább" a puncim mint a bőröm. Ezt jobban nem is akarom kifejteni, csak egy pár szót mondtam hogy érthetőbb legyen. Tehát tegyük fel, van egy csaj aki bejön, de nem vagytok belé szerelmesek. Szexeltek, és látjátok azt amit leírtam fent. Zavarna titeket, vagy egyáltalán nem érdekelne?2020. jan. 26. 14:28
2/20 anonim válasza:
Rohadtul nem érdekel hogy barna vagy rózsaszín. Volt már ilyen is olyan is. Nedves legyen meg jó illatú. Többi nem számít.
30F
3/20 anonim válasza:
Egyáltalán nem zavarna! Attólmég szívesen kinyalnám! Kezdésnek.
4/20 anonim válasza:
Nem, szerintem nekem ez inkább bejönne.
5/20 anonim válasza:
Ugyanúgy kinyalnám, mint a nem barnás színűt! 👅👅👅👌🤭
33/F
6/20 Noren1989 válasza:
Nem zavarna, volt már, hogy egy lányban ez volt a bónusz.
8/20 anonim válasza:
Nem zavarna, mert a volt barátnőm is pont ilyen és imádtuk egymást! Megismerkedhetünk? Írsz privibe? Kép?
9/20 anonim válasza:
Nem zavarna! Sőt izgatna! Nagyon bejönne egy ilyen csaj!
10/20 anonim válasza:
Önként és dalolva fog neked írni! Ne gondold! Főleg képet ne várj..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!