Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk, titeket zavar nyalásnál,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, titeket zavar nyalásnál, ha a lány combja és puncija husisabb?

Figyelt kérdés

170 cm/70 kg vagyok,összejöttem egy fiúval, jó vele, de kicsit komplexusom van, nem merem oda beengedni..

23/L

2020. jan. 4. 17:19
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Nem. Mondjuk elég husis lehetsz, de nekem még ez beleférne. :)

Ami fontosabb, hogy zuhanyozz le közvetlen előtte és legyél finom, kellemes illatú. Akkor nincs mitől félned.

A húsis punci egyébként szexi.

2020. jan. 4. 17:22
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Bár lányként válaszolok, hasonló helyzetben voltam, és őszintén el kell mondanom, butaság volt ilyenek miatt aggódni. Ha szeret úgy szeret, ahogy vagy, nem fogja érdekelni, milyen vagy lent
2020. jan. 4. 17:24
 3/13 anonim ***** válasza:

Nem tudhatjuk a srác ízlését! De ha megismerkedtetek akkor biztosan bejössz neki!

Nekem pont ez a gengém! Én szeretem az átlagnál kissé vastagabb női combokat és a húsos puncit!

2020. jan. 4. 17:26
 4/13 A kérdező kommentje:
Husis vagyok, de arányosan, nagy mell-kerek fenék, lapos has..imádja a testem, de én emiatt picit szégyenlős vagyok.
2020. jan. 4. 17:37
 5/13 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem , nem hogy zavarna de ez az ideálom ha egy kicsit vastagabb a csaj .

Rád nem lehet azt mondani hogy vastag vagy nekem ez a normális.

2020. jan. 4. 17:40
 6/13 anonim ***** válasza:
170 cm/70 kg akár tökéletes arány is lehet, ha szép formás a feneked és nagy a cicid.
2020. jan. 4. 17:41
 7/13 anonim ***** válasza:
60%
Az zavar, ha túl vékony lenne. Jó a husisság.
2020. jan. 4. 17:44
 8/13 anonim ***** válasza:
Bízd már rá.
2020. jan. 4. 17:50
 9/13 anonim ***** válasza:
Engedd csak be🙂
2020. jan. 4. 17:51
 10/13 anonim ***** válasza:
elég baj ez 23 létedre,de 53-ra kinövöd
2020. jan. 4. 17:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!