Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, titeket zavar nyalásnál, ha a lány combja és puncija husisabb?
Figyelt kérdés
170 cm/70 kg vagyok,összejöttem egy fiúval, jó vele, de kicsit komplexusom van, nem merem oda beengedni..
23/L
2020. jan. 4. 17:19
11/13 anonim válasza:
Egyáltalán nem zavarna. Szép fenék nagy cicik 5* :)
12/13 Gymnospermatophyta válasza:
Attól függ mennyire. Ezt még a számokkal sem tudom elképzelni, elvégre így is nézhetsz ki ezerféleképp. Habár az általad leírtak nem rosszak, de ugye mennyire vagy "nagy" lent... vagy mennyire nem... ezt így nem tudom. Az is lehet, hogy tetszene.
13/13 anonim válasza:
Ha összejött veled, imádni fogja hidd el.
Nekem volt igazán husis barátnőm is, és imádtam.
Ne parázz lazulj el. Élvezd amit tesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!