Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért kell CBA-s zacskóra...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kell CBA-s zacskóra kivernem, mért nem engedi pl mellére?

Figyelt kérdés
A barátnőm nem engedi hogy bele/rá élvezzek, helyette egy CBA-s szatyorra kell mindig vernem amit az ágy mellett tartunk és a végén ráteszem a testére majd arra verhetem csak. Szerintetek normális ez?! Veletek is előfordult?

2020. jan. 25. 21:47
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
100%
Reggelre megszárad, el lehet menni vásárolni. De ha szatyorra verheted, akkor miért nem húzod a szatyrot a fejére?
2020. jan. 26. 08:06
 22/30 A kérdező kommentje:
Na összegezzük. Én 25 a barátnőm 24 éves. Maradunk Icuka nélkül, nekem csak a barátnőm tetszik, mert ő egy igazi bombázó! Majd lesz valahogy, beletörődtem már ebbe a zacskóba amúgy is, egy jóideje már így van, csak kíváncsi voltam más is jár-e ebben a cipőben? Ez legyen a legkevesebb bajunk.
2020. jan. 26. 19:23
 23/30 anonim ***** válasza:
100%
:""DDDD
2020. jan. 26. 19:56
 24/30 anonim ***** válasza:
100%

Húha, komolyabb a baj, mint sejtettem, egy tízessel azért fiatalabbnak tippeltelek.

Még véletlenül se bántásból, de mi a szitu a te és a barátnőd anyagi helyzetével és a kettő közötti különbséggel?

Bocs, ha rosszmájú vagyok, de nekem nagyon úgy jön le a dolog, hogy vagy az az eset forog fenn, hogy nem tudod reálisan megítélni a bombázó fogalmát, annyira ki vagy már éhezve, vagy tényleg egy bombázó, aki nagyon durván hülyének néz téged. Utóbbi esetben viszont valami érdeknek csak fűznie kell a csajt hozzád.

2020. jan. 27. 01:50
 25/30 anonim ***** válasza:
100%
Hat ez óriási..
2020. jan. 30. 11:57
 26/30 A kérdező kommentje:
Én elég jól állok anyagilag, a barátnőm nem dolgozik. Minden este mozi, étterem, kávézó, ruhák, stb.
2020. jan. 30. 11:59
 27/30 anonim ***** válasza:
100%

#26: Szóval jó dolga van a csajnak, csak hát a fránya szexet is valahogy ki kell bírni néha, de a kis érzékeny bőrét sajnálja. Ilyenkor kell a CBA -s zacskó. Szerintem tök normális.

Amúgy a spermában az a szép, hogy ha megszárad, nem ragad, leporlik, nem is büdös. Velünk többször volt, hogy szex után spermás hassal heverésztünk, beszélgettünk, aztán menni kellett dolgozni, és nem volt időnk zuhanyozni, egész nap rajtunk maradt a megszáradt sperma. Nem valami fertőző kór az, nem árt senkinek. Kivéve, ha terhes lesz a nő.

2020. jan. 30. 12:31
 28/30 A kérdező kommentje:
Utolsó kommentelő, teljesen korrekt a kommented!
2020. jan. 30. 12:39
 29/30 anonim ***** válasza:
100%
Hogy ez eddig nem jutott eszembe... szólok a pasimnak, hogy holnaptól változás lesz! XD
2020. jan. 30. 15:05
 30/30 anonim ***** válasza:
100%

Nem szép dolog, amit írok, de erre mondaná a Huffnágel Pista (nem a Mézga családból, hanem a másik, aki tudja tudja, aki nem az rákeres a Google-n), hogy elő a kockás papírt azonnal és számold össze mennyit költesz a csajra.

Tekintve, hogy az ilyen nem barátnő, de még prostituáltnak is 1-es, leülhet kategória és egész szép lányok vannak, akik megkaphatók akár 10-20 ezerért is óránként.

Ha neked bombázóra van igényed és ennyire gáláns vagy, akkor találsz jobbat is.

Tényleg, miért vagy egyáltalán vele? Ennyire foglalkozol mások véleményével, hogy egy szép csajjal látnak kézen fogva az utcán és ez megér neked egy halom pénzt úgy, hogy a szex rosszabb, mint egy bigott katolikus lánnyal?

Meg különben is, mik a hosszútávú terveid vele, ha már most ennyire hülyére vesz? Képes lennél vele egy vagyonközösségben élni, ha ő már most ilyen, hogy nem dolgozik, de azért a napi luxust szemrebbenés nélkül elfogadja ÉS még csak szexuálisan (de gondolom házimunkában vagy másban sem) próbálja viszonozni.

Vagy erre gerjedsz, ha elnyom egy nő?

2020. jan. 30. 17:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!