Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az vajon, hogy amikor beteszem a péniszem a vaginába, szinte nem érzek semmit, főleg nem jót? Kb. annyi mintha kiverném. Ez mindenkinek ilyen?
22 éves vagyok, ma voltam a harmadik nővel életemben, vele is ilyen élményeim voltak, csakúgy mint az előtte lévő kettővel...
Óvszert természetesen használtunk.
Gondoltam arra is, hogy ez lehet a gond, illetve arra is, hogy esetleg kicsi a péniszem.
De nem tudom jól, helyesen lemérni, ezért csak kb. tudom, hogy mekkora...
Nem vagyok körülmetélve, óvszerből több fajtát használtam már, némelyik passzolt, némelyiket kicsit nagynak éreztem...
Szex közben csak a látványra koncentrálva tudtam elmenni, az érzésre nem, illetve arra is próbáltam koncentrálni nagyon erősen hogy most éppen szexelek, mert valahogy nem tudtam megélni a pillanatot, de ez nálam visszatérő probléma.
Gumiban dugni kb olyan mint búvár ruhában jacuzzizni .
De attól még lehet viszonylag jó,ha úgy húzzátok fel,hogy a fityma mindkét oldalán rajta legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!