Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mert van az h neha csak ugy ramjon egy erzes h kivernem mindenki elott vagy mindenkinek megmutatnam a farkam? Pedig nem vagyok ilyen?
Figyelt kérdés
2015. nov. 17. 18:17
3/9 anonim válasza:
Keress olyan, akivel kamera szexelni tudsz. Minden problémád egyből megoldódik :)
Nyugi, nem te lennél az első, aki kamozik ;)
4/9 anonim válasza:
Kamszex meg sexting tényleg a te műfajod lenne akkor :)
5/9 anonim válasza:
Kényszeres gondolat. Az ember elképzel magának valami zavarba ejtőt vagy veszélyeset, de nem akarja megtenni.
Csak valamiért betolakodik a gondolat.
Mint pl. amikor kelsz át a hídon és elképzeled mi lenne ha leesnél. Vagy ha valami éles tárgy van a közeledben és mondjuk beleszaladna a kezedbe.
6/9 anonim válasza:
ez már hibicionizmusra vezet, én is csináltam, de rájöttem semmi értelme nincs. 25f, te hány éves vagy? fiú?
8/9 anonim válasza:
A miért-re nem tudok neked választ adni - arra egy jó pszichológus képes.
De érdekesebb, hogy rögtön a homoszexualitás kategóriájába rakod ezt, és magadról nem írod, hogy meleg vagy-e. Mert ha nem vagy meleg, akkor elég gáz és sértő az a hozzállás, hogy aki exhibicionista és "mutogatósbácsi" az rögtön meleg.
9/9 anonim válasza:
Ha rád jön, nekem megmutathatod :D Küldj képet :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!