Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kell CBA-s zacskóra kivernem, mért nem engedi pl mellére?
nem akarja az ondódat mosni magáról.
Vegyél gumit és a végén abba élvezzél
Kizárt hogy létezzen olyan igénytelen nő aki azért tart az ágy mellett egy zacskót, hogy mindig arra verd. És utána mosogatod minden alkalommal vagy hagyjátok beleszáradni a következő bevetésig?
Olyan meg nincs hogy irritálja a bőrét, főleg hogy rögtön utána kimehet lemosni. Amúgy is illik tisztálkodni aktus után, elég undi ha valaki nem mosdik utána és a saját nedveiben tocsog órákig. Ugyanis azok elkezdenek bomlani, és nekem elég nehéz elképzelnem hogy egy nő ilyen igénytelen legyen.
Márpedig aki szex után nem zuhanyzik le, hanem a saját nedvében tocsog reggelig, az igénytelen.
Én iszonyat rosszul érezném magam ha nem mehetnék el utána tusolni, és szerintem ez minden nőről elmondható. Szex után ott az a sikamlós érzés a lábaim között, már alapból nem egy tiszta érzés, és akkor még el is kezd bomlani meg sűrűsödni ha nem mosom meg magam. Merthogy a hüvelyváladék bizony zselés állagot vesz fel ha elkezd száradni.
Az meg mindent elmond hogy NÉHA cserélitek a zacskót. Brrrrr.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!