Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért kell CBA-s zacskóra...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kell CBA-s zacskóra kivernem, mért nem engedi pl mellére?

Figyelt kérdés
A barátnőm nem engedi hogy bele/rá élvezzek, helyette egy CBA-s szatyorra kell mindig vernem amit az ágy mellett tartunk és a végén ráteszem a testére majd arra verhetem csak. Szerintetek normális ez?! Veletek is előfordult?

2020. jan. 25. 21:47
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
100%
Olyan nincs hogy nem szokott sikamlós lenni. Minden nő benedvesedik ha szexre kerül a sor. Anélkül nem is tudnád betenni neki.
2020. jan. 25. 22:50
 12/30 A kérdező kommentje:
Benyálazza. Amúgy hamar végzek.
2020. jan. 25. 22:55
 13/30 anonim ***** válasza:
100%

Akkor összegezném. A barátnőd nem engedi hogy a spermád hozzáérjen, külön zacskót állandósítottatok erre a célra, az aktusaitok egy-két percesek, te gyorsan végzel ő meg nem érez semmit, még csak fel sem izgul, be sem nedvesedik, ezért nyálat kell használnia arra az egy-két perces reszelésre. Ja, és ráadásul nem is tisztálkodtok utána.

Még mindig abban reménykedem hogy ez egy rohadt nagy kamu, mert ha nem, akkor itt kvanagy bajok vannak, és nem is értem hogy ti miért vagytok együtt ha ennyire nem működik semmi köztetek.

2020. jan. 25. 22:58
 14/30 anonim ***** válasza:
100%
Jajj hagyjuk már. Ostoba kitaláció.
2020. jan. 25. 22:59
 15/30 anonim ***** válasza:
100%

Ez nem normális!

Védjétek a környezetet, ne zacsira verd! :)

L

2020. jan. 25. 23:09
 16/30 anonim ***** válasza:
100%
Szerezz olyan zacskót, amin Icuka képe van. Olyan lesz, mintha két csajod lenne.
2020. jan. 25. 23:15
 17/30 anonim ***** válasza:
100%
Na látjátok az ilyen kérdések miatt szeretem én a gyakorit, asszem' megvan a nap kérdése amit ha valamelyik blogger kiszúrja magának akkor méltó helye lesz a "belém tört az uborka" típusú GyK-s kérdések mellett :D
2020. jan. 25. 23:58
 18/30 anonim ***** válasza:
100%

A csaj neve Kasszás Erzsi?

Húzz fel egy óvszert talán úgy bent is elmehetsz!

2020. jan. 26. 00:12
 19/30 anonim ***** válasza:
100%
Hány évesek vagytok?
2020. jan. 26. 00:57
 20/30 anonim ***** válasza:
100%
Az jó, mikor megszárad, le tudod róla pergetni, így újrahasznosítod a szatyrot.
2020. jan. 26. 07:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!