Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A barátnőm néha, mikor kiveri...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm néha, mikor kiveri a farkam, mindig azt csinálja, hogy elkezdi lefejni miután elmentem, hogy ilyen 1-2 cseppet kisajtoljon. Fáj. Mit tegyek? Aszongya nem akarja, hogy lecseppenjen.

Figyelt kérdés
2020. jan. 25. 01:27
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Mondd meg neki,hogy majd te megcsinálod.
2020. jan. 25. 01:31
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Akkor szépen magyarázd meg neki, hogy elélvezés után nekünk érzékeny a farkunk, és akkor szépen le lehet állni. Így is úgy is ki fog cseppenni valamennyi még a gatyában. Ahogyan van az a szabály pisilés után, hogy az utolsó csepp mindig a gatyába megy, ugyanez vonatkozik a spermára is. Szerencsére ma jobbik esetben mindennap a szennyesbe kerül a gatya, szóval ez nem kellene gond legyen, ha picit olyan lesz.
2020. jan. 25. 01:43
 3/6 anonim ***** válasza:
Üss a kezére!
2020. jan. 25. 08:39
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Lehet azt finoman is csinálni, vagy kicsit szívni.
2020. jan. 25. 08:45
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Én kimondottan szeretem ezt, még magamnak is ki szoktam préselni az utolsó cseppeket, egyrészt mert izgat, másrészt azért, mert különben a gatyába fog kifolyni fél óra múlva. Minden bizonnyal így szokta meg az exével.
2020. jan. 25. 10:58
 6/6 anonim ***** válasza:
Azért finoman is meg lehet azt oldani szerintem. Én finoman vagy kiszívom, lenyalom, vagy nagyon picit rá segítek kézzel. Érzékelem, hogy neki ez mennyire fáj és mennyire nem. És akkor mindig mondom, hogy bocsi 😀😃 De izgató na.. L
2020. jan. 25. 15:35

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!